Seymavrl Kızlar göğsümden sıvı geliyor süt mü bilemedim şu gibi değişik birde 20 haftalık hamilemiyim normal mı sizce ?
Sultan42 Seymavrl normal oglumdada yaşamıştım suan 18+4 ikizlere hamileyim yine geliyor yapılmak şeffaf
Seymavrl HlyaHocaolu Sultan42 deletedmom351 peki kızlar ağrı da yapıyor mu göğüste sızı gibi dururmu yoksa doğuma kadar devammı
Aslihan26 Bendede olmuştu kaçıncı haftamdı hatırlamıyorum ama doktor göğüslerime çok dokunmamamı söyledi doğumu tetikleyebiliyormus. Krem sürerken bile çok ovma
Sultan42 Seymavrl agrı sızı yapmaz gögüslerde hassasiyet oluyor hamileyken o sıvıyla bi alakası Yok canım sürekli gelmez oynama sıktırma arada sızabilir
deletedmom351 Seymavrl Göğüsler hassaslaşıyor süt kanalları oluşuyor ne bileyim değişiklikler oluyor yani onunla alakalı olabilir 🤗
Seymavrl Duamm yok aslında oynamıyorum fark edince öyle oynadım biraz ama tehlikeli olduğunu öğrendim bıraktım
Epelinkiran Seymavrl bende de oldu geçen hafta 20. Haftada normalmiş süte hazırlıkmış benim aşırı kaşınmıştı
Heather Seymavrl doktorunuza muhakkak haber verin. 29. Haftada geldi benim hemen aradım, gebelik takibi için gerekli ayrıca sıvının rengine göre falan yönlendirme yapabiliyorlar.