Ozlemr DidemYldrm 32 de hazırlamaya başladım sürekli aklıma yeni birşey geldiği için ancak 36. Haftada hazırlaması bitti
DidemYldrm Nursem şeker zehir deposu bebeğin onu vücut dan atamaz kanser hücrelerini besleyen tek şey şekerdir ben bile kullanmıyor bebeğime o yüzden vermem tatlı ihtiyacını pekmez ve meyvelerden karşılar umarım
Songul88 DidemYldrm 32. Haftama girdim haftasonu kendi eksiklerimi tamamlayacağım. Ama çantayı ne zaman hazırlarım bilmem sezeryan olacağım 34 de falan hazırlarım sanırım 🙃
Songul88 DidemYldrm temmuz 11-14 arasında alırım demişti doktorum ama doktorum 1 aydır izinde haziran ayında iş başı yapacak gittiğimde belli olur sanırım
Sema99 DidemYldrm benim erken doğum riski var var die bn üç gün önce hazırladım çantayı ne olur olmaz die
DidemYldrm Songul88 sağlıkla gelsin inşallah benim de tahmini 38+ dan sonra alırım dedi gününü ben seçicem inşallah
Songul88 DidemYldrm inşallah doğum çantama süt arttırıcı çaylar var ondanda koymak istiyorum hastanede içerim diye. 2. Gebeliğim hızlı gelir inşallah sütüm .