NAZ2333 Serendipity erbil cakar benim kizimin doktoru gercekten cok iyi bi dr kizim 8 yasinda ve hala zeynep. Kamilde gorev yapiyo
melegiiimm Duygumasal123 merhaba acaba telefon larini yada yerin ismini banada verebilirmisiniz bulamadimda
Ahsennurrrr Duygumasal123 Ümraniye perinatoloji bölümü yapıyor denedinmi canım ordan almayı bide Zeynep Kamil detaylı ultrasyon diye aliyon randevu
NAZ2333 Ahsennurrrr z.kamil kabusum oldu acikcasi oraya gitmek istemiyorm ismini duyunca bile korkuyorm😔
Fatosamine Duygumasal123 ben medstarda cektirdim muayeneye gittigim doktorum randevumu aldı ben vakti geldiği zaman gittim ve sadecw 200 tl verdim
Msydn6 melegiiimm Bakırköy Sadi Konuk hastanesinden perinatoloji ve anne bakım bölümünden Selen Gürsoya almıştım pazartesi günü ona yaptırdım memnun kaldım 🌸
Duygumasal123 melegiiimm Erbil Çakar Zeynep kamilde de detaylınızda yapan doktor. Kendi kliniği bar ordan aldım. Aynı zamanda baş asistan ve peritologmus kendisi.
svmm Duygumasal123 ben iki bölümde de yaptırdım ikisininde yaptığı işlem aynı zaten doktorum önce perinatolog randevu bulamazsan radyolog demişti
Serendipity melegiiimm ben avrupa yakasinda oturuyorum oraya gitmedim nerede emin degilim ama ustteki yorumlardan bilenlere sorabilirsiniz tam yerini ;)
Fatosamine melegiiimm antalyada istanbulda subeleri varmi arastirmam lazim bakıp size bilgi veririm hemen
Ahsennurrrr NAZ2333 he bende orda ettirmedim Ümraniye araştırma perinatoloji Ayşegül hanım var çok iyi ilgileniyor tavsiye ederim sana onu
Kubraaka2 Duygumasal123 radyolog bakıyor genelde eğer bebekte bi sıkıntı görürse peritonljiye yönlendiriyor seni riskli gebelik yaşayanlar bebek de sorun olanlar genelde peritnljyr devam ediyor