Busraltan Merhabalar hanımlar adet gecikmem olduğu gibi idrar testim pozitif çıktı ve kan verdim 318 sonuç çıktı bana daha yeni 4. Haftaya girdiğim söylenmişti şuan 5+3 mü kendim düşünceme göre 4 Ocak 7. Haftaaya gireceğim diye düşünüyorum 318 çıkan sonuç olan var mı veya yakın bir değer kaç haftalıktınız?
Ygmrb Busraltan ben de sat 10 kasım 18 inde beta 220 çıktı 21 inde 925 çıktı geç döllenme olabileceğini söylüyorlar benımde kafam cok karışık cuma keseyi görmeye gideceğim ultrasonda kaç haftalık olduğu netleşecek galiba uygulamaya göre bende 6 haftalık gözüküyorum ama geç göllenme ise 4.haftanın sonu yada 5.haftanın içindede olabilirmişim
Denizin Busraltan her gebelik her annede farklıdır , ben işk değeri 3 cıkıp hamile kalanda biliyorum , 300 çıkanda biliyorum , Allah herşeyim hayırlısını versin Allah hepimizin yardımcısı olsun🙏
Melisa35 Busraltan benim son adetim 13 kasım şuan 5+5 haftalığım adetimi 14 aralıkta 2 gün geçtikten sonra hcg 872ydi 17 aralıkta 9350 olmuştu yarın doktora gideceğim
Busraltan Ygmrb biraz karışık ya ben yine gidip doktor randevum gelmeden kan verip baktıracam istersen sende yap o zaman emin olunur en azından
Ygmrb Busraltan valla kan değerimiz iki kat artıyorsa gebeliğin sağlıklı olduğunu söylüyorlar sadece asıl kaç haftalık ultrasonda görebiliyoruz cuma gidicem bende
Busraltan Melisa35 aaa benimde son adetim 15 kasım😂 bende 13 aralıkta 3. Gün gecikmemde hcg hormonuma baktırdım pazartesi yani üzerinden 15 gün geçmiş olucak ama asıl ultrason için 7. Haftaya aldım randevu
Melisa35 Busraltan iyi yapmışsın ben kesemi gördüm 10 gün sonra kalp atışı için gidicem bebiş gözükmedi oda gözükür herhalde ❤️
Lilo Arkadaşlar bir arkadaşım kan testi verdi adetine 3 gün kala. Betasi 16 çıktı. Gebelik var mi? Beta baska sebeplerden ötürü yükselebilir mi?