Sol kasık ve rahim uzerimde gün boyu sancılı bir ağrım vardıhala devam ediyor korkmaya başladım😣13+2 deyim şuan yarın hemen doktora gitmeyi düşünüyorum çok endişelendim sizde de böyle bir şey oluyormuydu
Sol kasik agrim gun boyu devam etti normal mi
13+1im 2 gündür bende de durum aynı. dün doktoruma sordum normal dedi
busraaozann Korktum bende ne olur ne olmaz yarın doktora görünücem yorumun için teşekkür ederim ayrıca ☺
- Düzenlendi
15+3 maalesef aynıyım hatunlar 🙄 bıkmış vaziyetteyim.böyle ince ince derinden derinden sızı. Bulantılar ne alemde
Dilansncr rica ederim 😊 insan ister istemez evhamlanıyo bende dün çok kötü olmuştum sonra duramadım aradım doktoru. tabi ki yine de görünmekte fayda var 🙂
Eminecamus benim bulantılarım sadece sabahları ara ara oluyor eskisine göre artık daha iyi oldum çok şükür 😌
busraaozann aynen öyle cinsiyeti öğrendiniz mi siz 🙂
O haftalarda rahim büyümeye çalıştığı icin o şekilde ağrılar yapabiliyor. Evet kanama falan görmediğinz sürece korkmayın ama bazen her kasık ağrısı rahimin büyümesiyle alakası da olmaya billiyor doktora danışmanızda fayda var 3gün önce benim sol kasığım ağrıyordu meyersem idrar enfeksiyonu geciriyomuşum ondanmış
Normal şeyler bende de oluyo rahim genişlediği için kafanıza çok takmayın dua edin bol bol ben öyle yapıyorum hep
Dilansncr doktorum erkeğe benziyo ama 16. haftada netleşir dedi 🙂
busraaozann Rabbim sağlıkla nasip etsin bebişinizi 😊
Dilansncr
Benimde sol kasık ağrım çok oluyordu şuan 16. Haftamdayım doktorum erkek bebekler 👶🏻 genelde sol kasıkta ağrı yapar demişti 🤗 oğluş geliyoo ❤🙏🏻
Dilansncr cnm bende hala bazı günler oluyor 16+3 üm kanama veya kahverengi akımtın yoksa sorun olduğunu düşünmüyorum rahmin büyüyor ve yavaş yavaş bebiş yukarıya doğru çıkıyor o yüzden sancılar oluyor
Dilansncr amin inşallah hepimiz sağlıcakla kavuşalım 🙂