• Gebelik
  • Sol kasik agrim gun boyu devam etti normal mi

Sol kasık ve rahim uzerimde gün boyu sancılı bir ağrım vardıhala devam ediyor korkmaya başladım😣13+2 deyim şuan yarın hemen doktora gitmeyi düşünüyorum çok endişelendim sizde de böyle bir şey oluyormuydu

13+1im 2 gündür bende de durum aynı. dün doktoruma sordum normal dedi

Dilansncr Ben de 13+1 deyim aynı şikayet bende de var. Doktorum ağrıların hep olucak. Kanaman olmadıkça korkma dedi. Hepimizin gebeliği aynı haftada o yüzden normal sanırım ☺

15+3 maalesef aynıyım hatunlar 🙄 bıkmış vaziyetteyim.böyle ince ince derinden derinden sızı. Bulantılar ne alemde

Dilansncr rica ederim 😊 insan ister istemez evhamlanıyo bende dün çok kötü olmuştum sonra duramadım aradım doktoru. tabi ki yine de görünmekte fayda var 🙂

Eminecamus benim bulantılarım sadece sabahları ara ara oluyor eskisine göre artık daha iyi oldum çok şükür 😌

Kbrsoy bugun doktorumda aynı şekilde söyledi yorumlarınız için teşekkür ederim ☺ Cinsiyeti öğrendiniz mi siz ben bugun sordum erkenmiş 😔

O haftalarda rahim büyümeye çalıştığı icin o şekilde ağrılar yapabiliyor. Evet kanama falan görmediğinz sürece korkmayın ama bazen her kasık ağrısı rahimin büyümesiyle alakası da olmaya billiyor doktora danışmanızda fayda var 3gün önce benim sol kasığım ağrıyordu meyersem idrar enfeksiyonu geciriyomuşum ondanmış

Normal şeyler bende de oluyo rahim genişlediği için kafanıza çok takmayın dua edin bol bol ben öyle yapıyorum hep

Kbrsoy çok şanslısınızzz ama 🙈 Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinn inşallah ☺💕

Elcnerdgn bugun doktorumda idrar tahlilimi istedi ne olur ne olmaz bakalım dedi de inşallah bir sıkıntı yoktur😔

Dilansncr
                    Benimde sol kasık ağrım çok oluyordu şuan 16. Haftamdayım doktorum erkek bebekler 👶🏻 genelde sol kasıkta ağrı yapar demişti 🤗 oğluş geliyoo ❤🙏🏻

Dilansncr cnm bende hala bazı günler oluyor 16+3 üm kanama veya kahverengi akımtın yoksa sorun olduğunu düşünmüyorum rahmin büyüyor ve yavaş yavaş bebiş yukarıya doğru çıkıyor o yüzden sancılar oluyor