mavikelebek_ 30+5 olduk çok şükür anneler yatıyorum sürekli kıyafetlerin hepsini internetten söyledim malum alışverişe gidemediğimz için cuma ya gelir hepsi ne zman başlayayım sizce yıkamaya
Epifenomen mavikelebek_ 35de tamamladım ama ıvır zıvır kalmıştı bebeğin tüm ihtiyaçlarının olduğu çantayı 32de bitirmiştim. 36da dogum yaptım
Ozge3747 mavikelebek_ İlk bebeğimde 28 den sonra hazırlamıştım bunda da öyle yaparım ne olur ne olmaz
Nasippp mavikelebek_ canım kaçıncı haftan da başlamış oldun alışverişe 🤔 bende yavaş yavaş başlamış bulundum Ocak 15 de 28 haftalık oluyorum ondan sora sepete bekleyen ürünleri alayım dedim 28. Haftada biraz daha rahat olacak içim sanki 🤦🏻♀️
Bebek-geliyor mavikelebek_ ağırlaştıkça zor oluyor müsait olduğunuz zaman yapın yada yanınıda biri varsa iki kişi beraber yapın daha kolay olur. 32+6 dayım bu hafta inşallah çantamı da hazırlayacağım erken doğum riski olduğu için.
mavikelebek_ Nasippp cnm 30. Haftamda hepsini trendyoldan aldım beşiğini çantasını bugünde ağız mendilini biberon emzik onları sipariş ettim kıyafetlerin hepsi geldi gelecek hafta içi yıkicam hepsini
Nasippp mavikelebek_ anladım canım sağlıcakla giymek nasip olsun inş ☺️Rabbim giyip büyüdüğü günleri göstersin 🤲🏻