iremgun Gunesveay çünkü adetim hiç şaşmaz benim ya başka sorun var ya hamileyim kafa karıştırmak istemedim test yapıp kan verdim. 1 saate çıkar dediler. Şimdi tekrar işe döndüm. Arayacaklar🤷♀️
Gunesveay iremgun Anladım canım hakkımızda hayırlısı mutlaka banada yaz bekliyorum🥰 Umarım güzel şeyler duyarız
iremgun Gunesveay umarım kuzum. Doktorum yapmamın istedi o yüzden yaptım yoksa beklerdim 1 2 gün belki ama😀 1 kaybım olunca önlem amaçlı erkenden istedi sanırım.
OzgeHelli Gunesveay fazlaydı. Adet olcakmışım gibi ağrılarım da vardı. O yüzdem emin olmak için test yapmıştım.
yesilkahve Hamile olduğumu adet tarihinden beş gün önce öğrendim. Ve öncesinde sürekli bir halsizlik uyku hali vardı, gün içinde ara ara uyuyordum. Biraz da adet ağrım vardı ama öncekilere göre şiddetli değildi.
Gunesveay Bfduam evet antibiyotikler takviye edici gıda diye bisey de vermişti doktorum fitil ama sürekli yeniledi en son soğan suyu içtikten sonra azaldı bitti inşallah bidaha olmaz
iremgun Gunesveay sonuca göre hamileyim canım ama doktorum net konuşmayı seviyor cumartesi gideceğim o yüzden