mommy_bee Bende aşırı göğüs hassasiyeti oldu uyuyamadim bile. Mide bulantısı cok yasadim baslarda. Zaten o yüzden test yaptım evde. 6 haftalıkmıs ikizmis betahcg cok yüksekti belki o yüzden daha cok belirti verdi ama bir süre sonra azaldı
Mucizee80 Gunesveay bnim yumurtlama döneminden adet olana kadar göğüs ağrım olurdu şuan hamileyim arada bir göğsümde ağrım oluyor onun dışında hiç yok
aslica Gunesveay Benim hiçbir belirtim olmadı tüm belirtilerim adet belirtisiydi.Adetim gecikince test yaptım çıktı.
minik_kalbim Gunesveay gögüslerim çok sert olmuştu benim zaten adetim gecikmeden oğrendim hamileliğimi
Gizemisra Gunesveay kasik ağrısı çok oluyor du bende bide canım bir şey istiyor du ama ne olduğunu bilemiyordum
Gunesveay Gizemisra bendeee şu saatte canım neler çekiyo gibi 😅 ama neler olduğunu bende bilmiyorum inşallah banada nasip olur
Akgl06 Gunesveay tabi ki şuan 28 haftalık gebeyim her adet tarihim de hala bile adet ağrılarımı yaşıyorum
Gunesveay Akgl06 bi nebzede olsa umut oldunuz ağrılardan korkuyorum inşallah bende sizler gibi olurum
Durucukkkk Tazeanne0 ya aslında pekte binbelirtim yokki gogslerkm çok şişti sertleşti ama iğne kullandim yumurta büyütmek için o yüzden olmuştu olabilir. İnşallah hamileyimdir yoksa tüp bebek uaptircagim
Gizemisra Gunesveay rabbim gönlündekini nasip etsin inşallah canım hade hayırlısı . Mutlu haberini de bekliyoruz 😝💜