0Cerenk Gunesveay en sevdiğim türk kahvesinin kokusu iğrenç gelmeye başlamıştı, ve içememiştim, tiksinme, koku hassasiyetiyle başlamıştı, 3 haftalık hamileyken ilk belirtim buydu, bunun üstüne garipseyip test yapmıştım evde pozitif çıkmıştı.
Gunesveay Gulsen4224 dediğim gibi diğer adetlerinde hissedilir ağrıyordu ama şuan elimle bakınca hafif sis ve bastırınca acıyor ama rahatsız edecek derecede degil
Gulsen4224 Gunesveay inşallah hamilesindir cnm ya adetin geçer şöyle 2 gün test yaparsın da çıkar inşallah 🤲🏻🥰
Gunesveay Mom8899 zaten bi göreyim o günleri 🤭😅🤭😅🤭😅🤭 bagiricam herkes duysun diye 😂😂🤪 galiba biraz delirdim şaka bir yana hepinizin eline sağlık yaşadıklarınızı anlattınız tabikide yazarım ne olursa olsun
Yardima Gunesveay aslında vucudunu dinlemeyi bırakacaksın o zaman belli ediyor sende stres oluyorsun hemen ogrenmek istiyorsun çünkü ben mesela test yaptım pozitif gordum sonra çıkmaya başladı daha belirgin uçlarına bastırınca acayip acır damarları belirginlesir aerola denen yerde kahverengi yerde sivilce tarzi küçücük pitirciklar olusur
Gunesveay Yardima evet malesef kendimi bi bıraksam belkide bnde fark edicemde çok heyecanliyim göğüslerimi kontrol etmem lazım hemeen😂🤭
Mom8899 Gunesveay Rabbim hayırlıca sağlıklı bi evlat nasip etsin sana inşallah 😘 ne zamandır istiyorsun bebek 😘
Emine46- Gunesveay sık sık idrara giden biri değildim sürekli idrara çıkınca şüphelendim ellerim titriyordu birde test yaptık adetime 1-2 kala hamile olduğumu ögrendim 🥰🥰
Emine46- Gunesveay Rabbimin nasip ettiği kullarından biride sen ol inşallah canım sende güzel haberler alırsın inşallah🙏🥰
Gunesveay Mom8899 Aynen öyle vardır bir bildiği vakti saati işte biz kullar çok aceleciyiz inşallah banada nasip eder 😊