Sermec27 Happykariner bitter çikolata fındık fıstık ceviz kuru incir muz kabak cekirdeği keçi boynuzu pekmezi ama eşim onun dısında promotil men şase de kullanmıştı
Tazeanne0 Happykariner kajuu faydası ciddiyim sperm arttırıyor ve eşine ilişkiden önce çikolata ve kahve yedir oda arttırıyor ve mümkünse soğuk ortamda yada sabah ilişkiye girin başka keçiboynuzu kesinlikle faydalı ama favorim kaju 😍
Happykariner Arkadaşlar yanıtlarınız için teşekkür ederim *Çakşır otu suyu *Keçi boynuzu özü *E vitamini *Kaju *çiğ kabak çekirdeği içi Ve doktorumuz bir hap yazmış onu aldık Rabbim hepimize hayrlı evlatlar nasip etsin inşallah 😊
Happykariner Aysenuuur havuç suyunu katı meyve sıkacagım yok ama başka ürlü sıkamam sanırım suyunu direk havuç yese fayda eder mi
Merinosunannesii Happykariner Meryem Ana otu canım araştır Bi bak sadece dogum da yaradı olmıyor hamile kalmada da oluyormuş
Happykariner Zynpozl canım hap halinde zaten doktor yazmıştı yazmasaydı da benim almaya niyetim vardı
Ght Canım incir kürünü ve keçi boynuzu kürünü araştır derim İbrahim saracoglunun ama keçi boynuzu biraz uzun vadeli ilk olarak incir kürüyle başlayabilirsiniz
Merinosunannesii Happykariner erkek için yararlı diye okuduğumu hatırlıyorum net birşey söyleyemicem maalesef Bi bak derim internetten ben öyle bir araştırayım dedim nerden bulurum gibisine yararları filan yazıyordu göz ucuyla gördüm hamile kalmak içinde işe yarıyormuş
Merinosunannesii Happykariner kadın içinmiş okudum şimdi 1 gün boyunca suda bekletip o sudan birkaç yudum yada yarım bardak için diyor
Merinosunannesii Happykariner erkek içinde işe yarıyormuş bak sperm sayısını ve kalitesini arttırıyormuş
Merinosunannesii Happykariner ve spermlerin yumurtaya daha hızlı bir şekilde yerleşmesini sağlıyormuş
Btm571 Happykariner karpuz çekirdeği birebir onu bol bol yesin sperm artırmak için çok iyi.. bide Muhammed ruhi baharatcilik var özellikle bitkisel ilaçlar yapılıyor bunun için faydası olacağına inaniyorum