bukabu İlk 3 ay hic kusmayıp benim gibi kilo alan var mı 52 ile basladım 66 oldum daha 25+0 ım :( yani tam 14 kilo son aylarda kilo almamak mumkun mu ?
Drya-ergu12 bukabu bence bu doğal bir süreç doğumdan sonra yarısından çoğu gidiyor ben 38 haftalığım ve suana kadar 14 kilo aldım bebek için önemli bence :)
MihrAsk bukabu gebelik şekerinizi ölçtürdünüz mü ? Genelde gebelik şekeri olanlarda hızlı kilo artışı oluyor
prensesim35 bukabu zaten son aylarda alınıyor canım bnde 33+4 haftalığım 12 kilo almışım bile daha da alacam🤦♀️
Deletedmom9 bukabu Canım benim doktorum ilk dört ay kilo almayacaksın bebek keseden besleniyor dedi sonra kilo alımına başlayacaksın aldığın kilolar bebeğe asla faydası yok dedi ve ona göre hareket ettim 30 haftadayım ve sadece 6kilo aldım bebekde tam olması gerektiği kiloda bence dikkat et bide kiloları vermesi var
bukabu MihrAsk evet ölctürdüm hatta ölctürene kdr da hep oldugunu düsündüm ama gebelik sekerm yokmus basta kusmak yerine mide kazınması yasadım ilk 4 ayda 8 kilo almıstm :((
prensesim35 bukabu bnde başta takıyodum batta ayda 4 kilo aldığımda oldu takmamaya başladım son aylarım olmasına rağmen ayda 2 kilo almaya başladım oğlumda da 17 kilo almıştım doğumdan snra 18 kilo verdim takma fazla bebeğin sağlıklıysa
13579 bukabu yapıyla alakalı bu 3. Gebeliğim diğer ikisindede 20 kilo aldım bundada alıcam gibi ki küçük kızım olmasına hareketim olmasına rağmen demekki yapı diyorum ama doğumdan sonra gidiyor merak etmeyin beni bir tek hamileyken kilolu görebiliyorlar 😁
Drya-ergu12 bukabu beyaz ekmek fazla yemeyin tam buğday yiyin ekmeksiz olmaz diyorsanız öğünleri sık sık ve az az yiyin bide malum kış ayı daha çok sağlıklı sebzeler var onları yoğurtla falan yiyebilirsiniz. Bide bol bol su için hem ikiniz için de sağlıklı olan bu
Gamzisderler Hiç sorma canimmm bende hic bulantı bas dönmesi falan yaşamadım o yüzden de hic kg eksilmedi ve ilk aylardan beri kg alımım oldu 😂😂 smdi 30 haftalık olduk 14 kg aldım toplamda 63 başladım 76 kg şuan allahdan gebelik şekeri vs hiç anormal bi durumum olmadi 😂😂
Tugba_0 Bende 24. Haftamda tartıldığımda 64 kiloydum 55 le başladım bence gebelik şekerim de yok iştahım açık koronadan dolayı da hareketsizlik var bence takılma canım önemli olan gebelik şekeri çıkmaması protein kaçağı olmaması sağlıklı güzel sorunsuz hamilelik geçirebilmek hem düşünsene adet olmuyorsun vücüt tamamen hormonlar değişiyor Doğumdan sonra eski haline gelirsin zaten normal bi zamanda hamile olmayan bi insan bu kadar Kısa zamanda o kadar kilo alamaz ne kadar yesede bence
Berff58 Çok fazla abur cubur tatlı çok fazla yağlı, ekmek yeme yiyor musun bilmyirorum ama zaten bebeğe de Bi faydası yok geriye kalan sağlıklı sebze meyveden kendini mahrum etme aldığın kılolaları da kafana takma doğumdan sonra çoğu gider inşallah
bukabu Berff58 insallah seker aburcubur hic yok ama ekmek yiyorum onu kestm hemen makarna pilav da yemiyotumm :(
Mervemine bukabu bende aynı dertten muzdaribim canım 22 haftalığım 8 kilo almışım ilkinde bu kadar çok almamıştım anlamadım çokta yemiyorum 😬
Vscomedya Mervemine aynıyız ama ben abur cubur çikolata çok yiyordum artık dikkat ediyorum bakalım faydasını görürüm inşallah