Emily16 Asi_0658 ya inşallah bende de öyle olur sagligiyla hayirlisiyla gönlümden geçen olur inşalallah
Neseli5 Emily16 12+3 haftalık hamileyim bugün doktor cinsiyet tahmini yapayım mı dedi nedir dedim erkek olma ihtimali yüksek dedi yanılma payı nedir bilemedim doğrusu doktor doçent bu arada
Nazli_01 Neseli5 canım merhaba banada doktor 12+2 gunluk ıken yuzde 70 kız bebek dedı ılk hamılelıgım. Ne kızım var nede oglum. Rabbım cumlemızın gonlune gore versın ınsallah ama 17. Haftadan sonra daha net goruruz dedı 🤲🏽♥️
Nisan30 Emily16 kızıma yapamadım ama bende ileri geri gitti ama en son doktor kız sanki demişti önceki hafta erkek demişti 🙈🙈
Neseli5 Nazli_01 canım benim doktor hiç yüzdelik filan yok şu haftadan sonra da net olur filan birşey demedi benim doktor akışına bırakanlardan rahat vitamin filan magnezyum vermedi yemene dikkat et dedi bol su bu kadar, iyi dedim bende vardır bir bildiği 😃
Nazli_01 Neseli5 vayyy doktor ıyıymıs vallahi 😂 yok bız basladık vıtamınlere felan bakalım nasıl olursa artık hayırlısı olsun 😍
Ates2020 Emily16 şimdi sen kız istiyorsun ya mesela o erkektir kesindir erkek isteyen de kızı olur bu iş böyledir. Bi kızım var detaylıya girene kadar erkek hissettim 😂😂 ama kızım olucak sağlıkla gelsin en başta neyi istersen tersi oluyor canım