Duygusenn Emily16 Emily16 Banada 16. Haftada erkek dediler ama içimden hep kız diye geçiyor. Önümüzdeki hafta detaylı ultrasonum var onda da erkek derse öyle inanıcam🤣
Nrglorkn Banada erkek dediler ama hiç öyle hissetmiyorum benimde haftaya detaylı ultrasonum var ona güveniyorum 😂
Emily16 Kahvelim_ bazen pipi sonradan gelişiyormus yaşamadım oğlumda da 16 haftamda direk erkek dedi doktorum bunda da dedi ama bunda hala kiz gibi hissediyorum kordondur diye ayrıntılıyi bekliyorum bi umut 😄 sizde ayrıntılıya girmeden alıştırmayın zor oluyur sonrada insana o kadar kiza hazirlanmistim ki
muserref-45 Benim bir oğlum var ben de çok kız hissediyorum ama benim doktorum pipiyi görmedi çünkü orasını tamamen kordon ile kapatmıştı sadece kemik yapısına göre erkek dedi
muserref-45 Rüyalarımda çevremde her yer bana kız demişti ben de o yüzden kendimi çok kıza hazırlamıştım önce tabii ki de sağlıklı olması ama insan değişik istiyor çünkü bir oğlum var bir de kızım olsun çok isterdim
Emily16 muserref-45 ahhhh aynı bende kiza hazırlandım ruyada kiz gorenler ben kustukca kiz diyenler hala deli gibi limon çekiyor mesela canım yuzuk testinde vs hep kızdı
muserref-45 Emily16 bende öyle ya yani çok dua etmiştim kız olsun diye ama sağlıklı olsun da diye kendimi alıştırıyorum artık 🤷🏻♀️ Ama böyle okudukça bende diyorum acaba yanlış olabilir mi diye çünkü bizimki pipi görmedi çünkü bütün kordonu oraya toplamış kemik yapısına göre yaptı cinsiyeti🙄