Cilek_21 Mom092 36. Haftandasın neden doktor 40. Haftaya kadar beklemeyi direk sezeryanla alalım diyo aklıma takıldı da
Mom092 Cilek_21 37 yi beklicek donmezse haftaya kdar tarih vermek zorundayim artik dedi donerse normale çevirecek tabi ki tarih verse bile
Mom092 Nazliakm 2020 bebeklerinden ne beklersin inatci iste hepsiiii😂 hakkinda hayirlisi canim saglikli olsunlarda onemli olan o 🥰
Nazliakm Mom092 bende şimdi kontrolden geliyorum. Nstde sancımıktı 7 ocağı beklemicez cuma gün alıcaz tekrar 🥺
Gulsurmeli Mom092 kuzummm bende seni arıyordum sabahtan beri aklımdasın acaba ne kadar kaldı diye inşAllah döner bebeğimm biran önce kavuşursunuz inşAllah💜💜🤲🏻
halitefe Mom092 bende senin gibiydim kan bile veremezdim önce kan cıvıltıcı iğneleri kendime yapmaya başlayarak korkuyu yendim şimdi sezeryana hazırlıyorum kendimi genel anesteziye adapte oldum ama bakalım😅😅😅
Mom092 halitefe ahhaha banada vermisti kan suladirici o cok aciyo ben onu kullanamam dedim doktorum nasil guldu ecopirin verdi 😂 ay cok korkagiz yaa hele tetanozda neler yasadim😂
sdkince Mom092 benim bebeğim dönmüş ama kanala girmemiş 38 haftadayım yoksa bende sezeryana olcam sanırım
gamzetahsin Mom092 bizde 36 olcaz bugun.bizim ki de pazartesi normal dogum pozisyonunda kilosunu sknti etme canim o zmna kadar kilo alir bnce az kaldi 8 9 ocaga hadi bakalim insallah saglikla gelir😊