denizmanzarasi Kızlar merhaba,kürtaj olalı 1 hafta olmak üzere beta 8 çıkmış ,0 olması gerekmez miydi yoksa yavaş mı düşüyor mu beta, daha önce yaşayanlar tecrübelerini paylaşabilir mi ?🌸
Sineemiis denizmanzarasi kürtajda yavaş düşüyor canım seninki iyi bile düşmüş bi kaç güne sıfırlanır benim geçen ki kürtajda 2 hafta geçmesine rağmen 19larda falandı yine kürtaj oldum hiç baktırmadım daha 😬
Gizemmmmmmkync denizmanzarasi merhaba canım neden kürtaj yaptırdınız ve nerede yaptırdınız ? Bana da boş gebelik sebebiyle kürtaj denildi ama uyutmuyormuş devlet hastanesi
denizmanzarasi Sineemiis ay öyle mi o zaman şükredeyim ,ben sanıyorum 2 güne bitecek ama öyle değilmiş sanırım 😅
Sineemiis denizmanzarasi yok kız nerde 😂 kiminin 1 ayı buluyor 😬 neden kürtaj olmustun ilk kürtajın mi 😔
denizmanzarasi Sineemiis ilk canım,son olur inş😑 beta değerim düzenli yükselmedi sonra düştü yükseldi vs sağlıksız gebelik olduğu kesinleşince de kürtaja aldılar
irem denizmanzarasi kalp atışı falan duymuş muydunuz benim de ayın 18sinde 2865 20sinde 1967 olmuş şuan fark ettim ama bugün kalp atışını duydum fakst kanamam da var progestan kullanıyorum
denizmanzarasi Sineemiis amin canım Allah kimseye yaşatmasın,senin neden oldu kürtajın?Sana da çok gelmiş geçmiş olsun 🌸
Sineemiis denizmanzarasi boş gebelik oldu canım ondan önce de kalbi durmuştu bi tane de normal dusugum var 1 senede 3. Oldu maalesef
Meltmslhoglu Merhaba dusugunuz adet baslamdan mi oldu kurtaj bnde yarin gidicem 6+1 dim dun dusuk oldunu igrendim kanamamda dun aksam basladi yined ekurtaj yapar mi acaba
Sineemiis Meltmslhoglu her kanama dusuk değildir ama belki de dusuk yapmıyorsundur pihtilar geliyor mu şiddetli agri falan
Meltmslhoglu Sineemiis bi tahlil yaptirdiniz mi peki bunlar icin kan pihtiliasmasindan kaynaklanabiliyomus duşukler kardeseimde 3 dusuk yasadisonra b3lli oldu kan pihtilasmasi sonraki gebelikde hemen kan sukandirici igneye baslandi sorun yasamadi
denizmanzarasi Sineemiis canım çok gelmiş geçmiş olsun ..🌸Doktor bana ecoprin verdi gebelik düşündüğümde önlem olarak iç bunu dedi sana öyle bir şey dendi mi? Pıhtılaşma vs olabilir mi acaba
Sineemiis Meltmslhoglu bende de var canim pihtilasma ama son gebelik boş oldu igne falan kullanmıştım bence sende baktır genetik test ve pıhtılaşmaya benim doktorum kız kardeşler arasında genetik olabiliyor bu pıhtılaşma demişti kardeşin ablan varsa oda yaptirsn test demişti
denizmanzarasi Sermec27 anladım,değeriniz kaçtı peki kürtaj öncesi?Sanırım onunla da ilgisi var 0lanma süresinin
Sineemiis denizmanzarasi bende pıhtılaşma çıktı canım son gebelikte hem igne vurunup hem coraspirin içtim ama boş gebelik oldu maalesef
Sermec27 denizmanzarasi yok benim kese yanında kanama alanı vardı o baya büyüdü sanırım sebebi o oldu ben oğlumu da daha sonra doguma 2 hafta kala kaybettim bütün testleri yaptırdık genetik pıhtılaşma bağışıklık testleri hepsi temiz cıktı rabbimin takdiri böyleymiş su an Allah nasıp ederse 12+6 haftalık hamıleyım 🤲