BerrusMom Kızlarrrrr yardımmm! Sabah kahvaltıdan sonra coraspin içtim.şimdi folikasit içmem lazım dı unuttum dalgınlığıma geldi tekrar folik asit içecekken coraspin içtim 😥 birşey olurmu günde 1 kere içmem lazım dı 2 tane içtim 😥yardımmmm
Serapveminikleri BerrusMom Burda bunun yardımını arayacağını dr arasan daha iui olur gebesin üstelik yanlış ilaç kullandım doz fazla acil Dr ara
_Biricik_ BerrusMom bisey olmaz bir günde panik yapma. Kan sulandırıcı olduğu için biraz dikkat et. Sakin ol herşey yolunda. 😇
Asyaayaz1 Doktoruna yaz cnm istersen ne ilacı bi fikrim Yok açıkçası içer içmez israf etseydin keşke Allah’ın izniyle bişey olmaz inşallah sen yaz yinede doktoruna😍
Asyaayaz1 BerrusMom senin gebeliğinde 8 hafta sanırım öyle hatırlıyorum cnm kendime yakın bulmuştum öyle hatırlıyorum😀
Neslihan1903 BerrusMom bende içiyorum korkma hemde ecopirin 150 mg bende geve yatarken 2 kere içtim hemen doktora yazdım hiç bir şey olmaz bir yerini kesme yeter dedi kesersek çok kan kaybederiz kanın şu an fazla sulu sadece seninki yüne benimkinden düşük mg olarak bir şey olmak Allah’ın izniyle ama yinede sor tabi doktoruna 🤗
BerrusMom Neslihan1903 içime su serptin Allah razı olsun canım yazdım döner bana bakalım :) biraz araştırdım da sıkıntı olmaz deniliyor bakalım ohh şükür 🤗
BerrusMom Serapveminikleri canım aradım doktorum doğumda olduğu için asistanı cevap verdi o yüzden buraya yazdım ☺️
Neslihan1903 BerrusMom sen yinede bol bol su iç idrarla atarsın sıkma canını 🤗 hamilelikte unutkanlık oluyor 🤗
BerrusMom Neslihan1903 evet canım öyle yapayım valla çok unutkan oldum böyle de değildim sağol canım ben haber veririm bakalım doktorum dönünce 🥰