Meriiii9 Kızlar pişik kremi olarak ne kullanıyorsunuz? Mustelanın pişiği önlemeye yardımcı oldugunu ogrendim ama pişik olduktan sonra pek Bi etkisi yokmus anladığım kadarıyla içeriği temiz etkili pişik kremi arıyorum. Ne onerir siniz?
DaisyMom Meriiii9 bepanthol kullanmayi dusunuyorum.Mustelanin pisik kremi etkili degil oyle biliyorum.
Bitter93 Meriiii9 bende henüz kullanmadım yorumlarda dediğiniz gibi mustela pişik oluştuktan sonra faydası olmuyor yazıyordu yorumlara güvenerekten minoris aldım tabi daha kullanmadım
Asyakuzusu Meriiii9 Canım sudocrem den baika bişey kullanmıyorum. Oğlumda pişiği sadece o geçiriyordu. Kızımdada ona devam
Mpy Henna93 hametan mantar yada cok pişik olunca kullanılması gerekmiyor mu ? Surekli kullanma demişti bana doktorum
DaisyMom Mpy bende her yerde bu hametani goruyorum ama doktorum ben mantar oldugumda bana verdi bu kremi kasinti icin.Sari olani.Bence her zaman kullanilmamasi gereken birsey olarak goruyorum.Cok etkili bir krem yogun pisiklerde kullanilmasi daha uygun olur.
DaisyMom Meriiii9 evet simdi baktim bende icerigi temiz degilmis.Muhendisoglunda yildizlar listesinde var pisik kremlerini.Bende hangisine karar versem bilemedim.
GozdeDeniz Asyakuzusu çok güzel bir krem bende kızıma hep bunu kullanmıştım Allah izin verirse oğlum olucak ona aynısını kullanıcam..
Neslihan1903 Meriiii9 mustela en iyisi canım evet bıraz geç geçiriyor ama pişik olmasını beklemeyeceksin tabi altını açtın hafif kızarıklık gördün süreceksin diğerlerinde civa olduğu için hızlı geçiriyorlar mustela içerik olarak temiz 🤗
Merveakbulutt Meriiii9 kesinlikle suda krem ve hametan mükemmel diğerlerine tek geçerim 👌 ablam kullanıyor ve bende bebeğime aldım bakalım ablamın kullanımına göre tavsiye ederim
Busraveminisi1 Meriiii9 bepanthol ve mustela aldım ileri seviye pişik olursa ek gıdalardan sonrası için sudocrem kullanıcam