Sedalara Merhaba ankarada yaşıyan anneler ogluşum 8 aylık oldu ama hala dogru duruz alışveriş yapmadım ankarada bebek mağazaların çok olup uygun oldugu yerler nereler toplu alışveriş yapacağın için kızılay çok pahalı diyolar semt olarak nereyi önerirsiniz
sherlock_anne Sedalara demetevlerde , pursaklarda uygun yerler bulabiirsiniz. Birde minicity falan var . Oralarda da bulursunux
Efsn-28 Sedalara doktor olarak nerye gidiyorsunuz acaba benim su an ki arayisim doğru düzgün bir doğum doktoru 😕
Htckaya Sedalara internetten almak isterseniz en ucuz bebe market var bebelimanı var tulumlar falan 15 lira bakmanızı öneririm 🌸 malida kaliteli ben alışveriş yaptım begendim 💕
Efsn-28 Bende ankara da yaşıyorum burada bekleyim 🙆♀️ çoğu şeyleri instagramdan almayı dusunuyorum ama bebek mobilyası Içın e-bebek e bakmayı dusunuyorum. Çıkrıkçılar yokuşunda da mağazalar olduğunu duydum ama gitmis degilim .
Sedalara Efsn-28 ben devlete gidiyorum ve sabit Bi doktorum yok her seferinde başka doktora muayane oluyorum maalesef
Ahsennurrrr Sedalara en ucuzbebe minicity gayet güzel canım bide e bebek yerine civili tavsiye ederim hem daha uygun hem çok fazla çeşit var ❤️
aselelif06 Natavega ya gittiö dün orda peki diye bi magaza car zıbınlar 8 tl falan güsel de şeyler var aldım baya hemen gelip yıkadım çekme falan da olmadıı renk atma olmadı şuan gayet iyiydi
Birminiginannesi Sedalara bizimki nisanda gelicek o yuzden yazlık eşyalar aldım bebetreni sayfasından tulumlar 15 tl bak istersen çok n güzeller şuan kargoyu beklyorum hatta🙃