Seherkaraca Malum pandemiden dolayı çoğu hastane sadece 1 refakatçi kabul ediyor. Doğumda yanınızda kimi götüreceksiniz? Eş, anne, kayınvalide…. Ben aslında eşimle gitmek istiyorum ama tecrübesizlikten sorun yaşar mıyız? Orada yardımcı olan olur mu
Gozdeeb Seherkaraca esimle gidicem 2.gebeligim. hic bisi olmaz. Zaten esinde kucagina vericek alicak bebegi bu kadar. Zaten hemsireler her turlu yardim eder. Sabah kadar cunku girip cikiyorlar odaya
Busbushatun Seherkaraca esimle kalmistik ilk bebegimizde yine ayni devam hix sorun olmuyor zaten hemsireler yeterince ilgileniyorlar devlet hastanesi degilse
Busraveminisi1 Seherkaraca bende annemi istiyordum ama tek refakatçi dediler eşim ayrı olmasın ilk gecemiz bebekle diye eşimle kalıcaz annem doğum sonrası evde bize destek olacak
Seherkaraca Gozdeeb eşimde şahit olsun istiyorum bu sürece, ilk gebelik olduğu için çok tecrübesiz kalır mıyız orada yardım edecek hemşire oluyormu diye düşünüyorum.
Seherkaraca Busbushatun özel hastaneye gidiyorum sadece 1 refakatçi kabul ettiğini söylediler. Açıkçası kendi annemle bile değil eşimle gitmek istiyorum ama mesela altını nasıl değiştirecem 😀 ebe veya hemşireler sürekli girip çıkıp yardım ediyorlar mı
Cemrenin_annesi80 Seherkaraca annemin olmasını istiorum ama küçük kardeşim var onu bırakamaz eşim gelıcek annem yanında bı bayan olmalı dıo ama kayınvalıdemle konuşmuorum zaten onun gelmesını ıstemem bi gün kalınacak zaten idare edicez artık eşimle
Seherkaraca Cemrenin_annesi80 benim annemde bir bayan olmalı diyor ama hastane 1 kişi kabul ediyor, bende eşimle olmak istiyorum. Çok zorlanır mıyız ikimiz diye düşünüyorum tabi? İlk doğumum olacak bu tecrübesiziz tabi
Busbushatun Seherkaraca valla ben degistirmistim esinizin o anlamda yardim edebilcegini sanmam ama anneler cok mudahaleci kontrolcu olabiliyor ben oyuzden kimseye istemedim sifir deneyim ve seseryan olmama ragmen zorlanmadim hemsre cagirinca hemen yardim ediyorlar ama gerek bile gormessiniz belki
Yavrusununannesi___ Seherkaraca bende özele gidiyorum eşim yanında ben. Gelicem kalçam dedi ama ameliyatlı olsam sezeryan (allah korusun) bana yardım edebilir mi bende sen nasıl yapacaksın yardım edeceksin annem gelir dedim doğru mu yapmışım yanlış mı
melegiiimm Seherkaraca ebeler bebegin altini degistirmezler ve sende eger normal dogum degilse degistirirken zorlanirsin.kesinlikle yaninda tecrubeli brii lazim.yani çocuğun gazi cikacak olsa esiniz ona bakabilecekmi yada kustu uzeri degisecek.bunlari dusunun derim
gozde_sarisoy Seherkaraca bu konuyu hiç düşünmeden Annem tabi 🙏 biraz herşeye fazla karışıyor ama üstesinden gelicem 😂 Anne Candır 🤗
Cemrenin_annesi80 Seherkaraca benımde ılk dogum olucak ama şöyle olurmuş eşim hastanede asagıda beklıcek bişey lazım olur dıye bı bayanda yanımda benımle ılgıleenecek bebegı felan doktor muayene etmeye felan goturuomus bı kısının bebekle gıtmesı gerekmış
2021annesi Seherkaraca ay esim elime bile alamam kucucuk nasil bakarim diye veryansin ediyo bi kere sen kal dedim de cok endiseli ve panik 😊😊😬😬
Gozdeeb Seherkaraca yok yaa. Dedigim gibi bebegi kucagina alicak vericek geri yerine koyacak. Siz yinde dr la konusun hemsireler yardimci olurmu diye. Ama genelde yardimci oluyorlar
Sayeninannesi Seherkaraca bolca zaten eşinle zaman geçirecek bebeğin. Annen olması daha iyi düşünüyorum. Ben annemi alıcam yanıma hem tecrübeli hem bana destek
Gizemceylan Seherkaraca bende eşimle halledemeyiz diye emin olamıyorum hiç annemler gelemiycek napıcam bilmiyorum
Gzd_ Seherkaraca tavsiyem eşinizle gidin emin olun kucağınıza aldığınız anda annelik yükleniyor sanki her şeyi biliyormuşsunuz yıllarca yapmışsınız gibi oluyor endişeniz olmasın
Yavrusununannesi___ Seherkaraca bizim burada neden saat 9 a kadar 1 refakatçi izin veriliyor 😩 maalesef bu yüzden kimse kalamayacak yanımda
Tazeanne0 Seherkaraca senin her şeyinle ebe ilgileniyor emzirmeyi bile onlar gösteriyor yardım ediyor merak etme ☺️ sana her konuda onlar yardımcı olucak
Seherkaraca Tazeanne0 ekstra ücretle ebe mi tutuyorsunuz yoksa hastanedeki ebeler çağırınca yardım eder mi
aselelif06 Cemrenin_annesi80 ben kendim hemşire oldugum halde eşimi götürmeyeceğim o aşagıda beklesin bişey olursa gelir. Bi bayan olması daha iyi çünkü erkek de korkak oluyor canın yanacak diye dokunamıyor. Bende ablamı alıcam yanıma zaten 1 gün kalıcaz çok da gerek yok. Bebege babası altını değişecek kadar cesaret göremiyorum eşimde ben malesef 1 gün den sonra da o anda yanımızda olsa yeter ilk gün olmasına gerek yok 👻
Cemrenin_annesi80 aselelif06 evet alt degiştırme var bide işte kalacak biri olsa herkesede denmio bu virüsde bi şekil yapıcaz artık napalım