KaderceEe Merhaba kızlar . Bu haftalarda bebeklerinizin boyu kilosu ne kadardı acaba ? Hangi haftadasiniz . Yazarsanız sevinirim. Merak ediyorum 🤗
Bireylulmasali KaderceEe 20+3 bir aydır dr gitmiyorum Ocak’ta randevum ben de merak ediyorum gelişimini ☺️
esraizmirli KaderceEe en son 19+3 te gitmiştim bebişim 415 grdı birazcık şişko benim oğluş 😂☺️🥰 boyunu hiç sormadım ama ben hesaplamaya çalıştım 25 cm falandı doğru hesapladıysam😀
KaderceEe esraizmirli biz bugün 21+0 olduk. 🥰Ultrasonum vardı detaylı . Boyunu söyledi ama hatırlamıyorum.kagitta yazmıyor bulamadım Kilosu da 414 Gr yazıyor . Kendimce üzüldüm zayıf mı diye . 🙄
esraizmirli KaderceEe yok kuzum zayıf değil aslında olması gereken o bende 21+3 üm ama 23+3 le eş değer benim bebeğimin kilosu ben 4200 falan doğmuşum doktor sana benziyor genetik dedi ☺️
KaderceEe esraizmirli ne güzel canım maşallah 🥰 ben doktora sordum herşey normal dedi. Ama yine de buradanda sormak istedim merak ettim. İnsan doktordan gelince o kağıdı tek tek inceliyor kurt gibi 😁
esraizmirli KaderceEe doktorun normal diyorsa normaldir canım merak etme koca doktor yalan söyleyecek hali yok ya☺️ Sağlıkla al kucağına inşallah 💜😘
Ozgnzgn KaderceEe size de maşallah gayet normal kilosu kafanıza takmayın zaten bu haftalarda o civarda genelde sağlıkla büyüsünler inşallah 🤗