edanuur Kızlar merhaba ben 15 haftalik gebeyim fakat karnım büyümedi yani 19 haftalik bi gebe arkadaşım var karni bes belli yani bir sorun varmıdır acaba ..
Bireylulmasali edanuur canım ben 20.haftamdayım benim de büyümedi dışarıdan hamile olduğum anlaşılmıyor her gebelik kişiye özeldir kendini kimseyle kıyaslama lütfen
A-F-B edanuur bu sıkıntı yaratacak bi durum değil korkmayın benimde karnım 20 haftalıkken çıkmaya başladı herkese göre değişir
Meryemkale edanuur canım bünyeye alakalı eğer bebek sağlıklıysa önemli değil iç karnında büyük olabilir🙈 hem büyüdükçe çatlak riski artıyor diyolar bebeğin iyiyse hiç takma kafana🤭😁
edanuur Bireylulmasali Tam da aynı durumdayız canım 15 haftadayım yani hiç mi büyümez aklıma kötü şeyler geliyor gelişim de mi sıkıntı var diye 😶
A-F-B edanuur edanuur bende cok zayıftım onu kastetmedim ama herkesin hamileliği farklı olur onu demek isteidm
Meryemkale edanuur yaa ne güzel benim ilk gebeliğim ve burda harita gibi oldum lafları beni korkutmuyor değil bide benim göbeğimi görseniz şuan 17+6 haftalığız ama sanki 25 haftalık gibi karnım var🤭🤣
Heyecandorukta edanuur Benim karnım 27 de çbelli olmaya başladı rahat olun 😁 32 deyim daha yeni hamile fotoğraflarında net hamile diyebiliyor görenler 😁😁 Kişiden kişiye değişiyor o durum fizyolojiye, boya, kiloya göre. Bir de annenin hamileliği nasılda kızına geçiyormuş gerçekten benimde annemin ufacıkmış karnı hamileliklerinde 😁
058elf edanuur kiminin iç karnı geniştir ondan dışardan belli olmaz canım sorun değil bebeğin gelişimi önemli karın çıkmış çıkmamış takma bunları
edanuur 058elf Bu iç karin olayını bir araştırayım ilk defa duydum bilgili annelere ayrıca bayılıyorum söyle oturup saatlerce sorular sorasım geliyor 🌹
Heyecandorukta edanuur Neden stres yapayımki, büyük karın daha zor, hareketi, uyuması falan. Küçük olunca hafifsin pratiksin. Günlük rutin işler, yürüyüşler daha kolay. Ben memnunum 😁 Sağlıkla gelsinler 🐣❤️
edanuur Meryemkale Benimde ilk gebeligim meryeem ayrıca karnın olduğundan büyümüş hiç kıskanmıyorum tamam :) Masallahimida diyim de 🧸
Meryemkale edanuur güzelim bende iç karnım büyük olsun isterdim ama 🙈😁 onlar sağlıklı olsunda varsın göbeğimiz olsun olmasın biz biliyoruz ama orda olduklarını dimi 💁♀️🙈😁
pol34 edanuur 21 haftalık hamileyim halen karnım yok. Dışardan insanlara söylemesem anlamıyorlar bile telaşlanmayın herkesin bünyesi Farklı