aylin08166 Merhaba arkadaşlar ekim ayında kimyasal gebelik geçirmiştim, az önce erken gebelik testi yaptım iki çizgide koyu bariz pozitif sizce hemen doktora gitmelimiyim birdaha kimyasal olmaması için birşey yapar mı yoksa beklemelimiyim
hulya4627 aylin08166 Gidip kan vermelisin cnm 2 gün sonra tekrar kan vermelisin düzenli artış varsa allah’ın izniyle sıkıntı yoktur sonra doktorada gidebilirsin kese için
Deletedmom15 aylin08166 kimyasal engellenemezki canm ama doktora gitmen iyi olur tabiki bu kimyasal değilse kese oluşmamışsa bile önlem amaçlı ilaç verir doktorun belki ben düşğkden sonra hamile kaldığımda doktor hemen ilaç başlatmıştı
dilaradurmazz aylin08166 canım bende kimyasal gebelik yaşadım sonrasında korunmadim tekrar istediğim için tam 3 ay sonra hamile kaldım bende korktum ama çok şükür tekrarlamadi inşAllah senin ki de tekrarlamaz çift çizgi çıktıysa bir git derim canım 🌸
dilaradurmazz aylin08166 demeyi unuttum canım önceki kimyasal gebelik olduğu için doktorum bu hamileliğimin başında düşük önleyici ilac falan vermişti bir kadın doğum uzmanına git takibe alsın seni inşAllah duzenli artış olur ve de sağlıklıdır 🤗
momelif aylin08166 cnm oncelikle gozunuz aydin kimyasala care yk diye biliyorum suanda dr biseyde yapmior yeni sdce test pozitif hamilesnz okdr gozukmuyor cnku bisey ama iki gun sonra tekrr kan verin iki kat artarsa zatn bu duzenli bir hamileligin ilk gostergesi yinede siz blirsiniz tabi gitmek icinizi rhatlatacaksa gidin ayrica folik asit kullanmaya baslamalisiniz hemen
aylin08166 momelif folik asit 2 aydır kullanıyorum kan vermedim erken gebelik testiyle öğrendim çünkü yumurtlamamın 11.günü daha 15 gün olmadı ve adet günüm gelmedi kan verirsem değer düşük çıkar moralim bozulur sonra en iyisi haftayı beklemek
momelif aylin08166 bekleyebliorsaniz bekleyn tbi bnde hep erken ogrendm bir yandn oi bir yandan daha zor ama kimyasal oldgnda hep ole olck diye brsy yk ck milyonda bir ust uste kiyasal yasayan insaallah gzl snuc alirsiniz dinlenn bu sure zarfinda az cikmasi onemli degil onemli olan iki kati artmasidir hayirlisiyla insallah saglikla kavusursunuz bebisinize
gel_artik_bebegim aylin08166 canım doktora gitmeden önce beta takibi yap eğer duzenli artarsa gidersin hem bir önceki kimyasal diye bu da kimyasal olacak diye bir kaide yok doktorum bana öyle demisti ben de 2 kimyasal düşük yaptim biraz daha beklersen hem keseyinde görmüş olursjn gittigin zaman kimyasal gebeliğe düşmemesi icin bir sey yapamiyorlar ne yazik ki dusecekse zaten düşüyor
Nnjwkwkl aylin08166 canım bende bı kimyasl gecrdim hamile kalınca doktor hemen gel dedi kan sulandırıcı başladı kimyasal o yüzden olabiliyormuş tedbir amaçlı hala vurunyorum 21 haftam btti doguma kadar
Nnjwkwkl aylin08166 sen bilirsin ama korkma koysuysa çizgi ins daha birsey olmaz sevindim adına insan bı kayıp yaşayınca hep korkuda oluyor.ins sağ saglim gelir bizimde kuzularimiz
Anneoluyorum93__ aylin08166 hayırlı olsun çol sevindim ben de ekimde kimyasal yaşadım bekliyorum hala 🙈 bence doktora gidip anlat durumu
aylin08166 Anneoluyorum93__ normalde kimyasal gebelikten önce adetim 4 gün geri gelirdi ama kimyasal gebelik biraz bozdu geçen ay 2 gün geri geldi 28 inde oldum 26sını bekliyorum
Nnjwkwkl Burcu-2910 reçete ye rapor canım merak etme kolay birşey ins tez zamanda nasip olur ben kimyasaldan sonra 7 ay bekledim zaten kimyasal 1.5 senede olmuştu o yüzden belki üstüne düştü doktor bilmiyorum ama ins en kısa zamanda sağ saglim kuzularimizi alırız