ZeyHus33 Evet kızlar ben 27 haftalık ta basladım suan 28 haftalıgım 2 tane takım aldm 1 mini biboron emzik kendime bir gögüs pedi ve 1 de canta aldm öbürlerinide 1 bucuk aya alırım kaynanamda 10 lu hastane cıkısı yaptırıyor suanlık bunları aldm sizler neler aldınız bakalm en cok ne almalıyız eve 2 inci cocugum ama az cok unuttum bu bilgilerde bilene bilmeyene yardımcı olur 🥰
Ortmenanne16 ZeyHus33 ilk olarak deterjan almıştım ben indirim vardı o zaman ıslak mendille birlikte stok yapmıştım bunu hatırlıyorum.
gel_artik_bebegim ZeyHus33 hamile degilim ama ilk aldığım şey üstünde 9 ay icerde yattim akilli olan yazan bir zıbın 😀
Abcxyz ZeyHus33 ilk beşiğini aldım bebek arabasnı kıyafetlerni yeni yeni alıyorum toplu almak istemiyorum çünlü her gün çok güzel şeyler çıkıyo birer birer çok hoşuma gidenleri alıyorum 🥰🥰 hastane çıkışımızıda arkadşım hediye yaptırdı sağolsun 🥰
Zafsim0801 23 haftalığım 😂🙏 odası mobilyaları hazır kıyafetler hazır hala daha gözüm doymuyor alıyorum 😖😔 tek tük kaldı bisilrt ben biraz tez canlı davrandım
Smyrhkn123 Ana kucagi kiyafetleri malzemeleri kendi ihtiyaclarim besigimiz tamam bebek arabasi puset pijama takimim kaldi 28 haftaligim
Ef24 ZeyHus33 24. Haftamda annemlerin yanına gitmiştim toplu bir alışveriş yaptı hediye olarak zıbınlar, tulumlar, ağız mendilleri, patikler, 2 parça oyuncak, şapka, çorap, alt üst takımlar, battaniye vs 🌺