3636 Emine2608 bende 33+5 sık idrara cikiyorum hafif camasirim ıslanıyor suyum mu geliyor acaba ne tür belirtileri oldu sizde bende enfeksiyon da vardı ilaç kullandım bı daha doktora gitmem gerek de sıra bulamadığım için gidemedim
Tuce2121 3636 mutlaka gidin bende de 2 hafta önce enfeksiyon vardı arkasından çocuk geldi . Kesinlikle aksatmayın
3636 Aydabdullah eğer suyum geliyorsa bu kaç gün sürer sancı baslarmi bende sancı yok çünkü sadece hafif bı ıslanma sık idrar var
mavikelebek_ Tuce2121 ilk bebeğim 29 haftalık doğdu 1200kg 40 gün küvezde kaldı bid sıkıntısı olmadı çok şükür şuan 2buçuk yaşında
Aydabdullah 3636 canim bende sanci hemen gelmedi aksa idi bir baktim cok sık idrara cıkıyorum hatta o kadar cok geliyordu ki kımıldasam ıslanıyordum aynı gece nişanım geldi sancık onda sonra geldi hatta iki gün öyle durdum bebeğim icin
Emine2608 3636 aynısı bende de var doktoru aradım bol bol istirahat et dedi Pazartesi gidicem bakalım 🤷🏻♀️
Mommy_006 Tuce2121 29 haftalık 1kilo doğdu 60 gün kaldı sağlıklı sükür, darısı size olsun, bol bol mideni büyütmeden su iç, süt sağ, sev, pozitif kal yeter🙏🏻
SemaTogmus Ben de üç hafta önce 28+6 da doğum yaptım. Oğlum 1450 doğdu. 1150 ye kadar indi. Şimdi küvezde doktor altı hafta kalacak demişti. Çok Zor günler geçiriyoruz ailece Rabbim hepimizin yardımcısı olsun
Ecrin23 SemaTogmus öncelikle geçmiş olsun bebeğinizin durumu nasıl bende 3 gün önce 32+6 Yaptım bebegin kuvezde
MERVESK Bugün ben de acil sezaryenle doğuma alındım 31 haftalığım bebeğim ameliyatta Allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin
Bhr_21 Tuce2121 Allahın izni ile hic bisey olmaz biraz sabır benim kızım 900 gram dogdu 20 gun kaldı şükür simdi 11 yaşında