Rengin21 Meraba arkadaşlar ben alti haftalik gebeyim ama bebek görünmüyor doktor bana beş gün sonra gel yine görünmese diş gebelik diyebilecez buna dedi sizde ne olabilir
Kbrblr Rengin21 inşallah görünür sen içini rahat tut, doktorlar hemen moral bozabiliyorlar. Ben de neler yaşadım bi dış gebelik dendi, bi kalp atışı yok dendi çok şükür 12 haftalık olduk. Dua et bol bol rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize
cansin95 Sdfnr aynen banada öyle dedi Sdfnr ayyy evet banada aynısını dedi ocak 15e verdi randevuyu nasıl bekleyeceksin diye hiç sormuyor ama 😂o yüzden özel hastanede doktora gidip baktırsam mı diye düşünüyorum bende bir hafta sonra falan bilemedim
Sdfnr cansin95 onu bi an ben de düşündüm😅😅ama sabredecem. Dğn eşime bana ultrason makinesi alsana dedim ben de😅😅🙊
Sdfnr Malidlgz ben mecburi diye biliyorum. Bebeğinizin genetiğine bakılıyo . Herhangi bir sorun olup olmadığını gösteren bi test. Bütün ihtimalleri gösteriyo
Rengin21 İçim hiç rahat değil bide benimki aşilama yöntemi acaba görünecekmi yoksa gerçekten diş gebelikmi
cansin95 Rengin21 görünür görünür içini ferah tut sen hep görecekmiş gibi düşün gördüğünü falan hayal et yani
Kbrblr Malidlgz genel olarak öyle deniyor hep kime söylesem aaaa erkek o zaman diyorlar genel herkes kendi yaşadıklarından çıkarım yapıyor sanırım 😄 göreceğiz bakalım ben de merak ediyorum
cansin95 Sdfnr onu bende dedim ikinci el varsa alalım kullanıp satarız diyor bi an ciddi sandım sevindim ama dalga geciyormus benimle 😂 ben kesin giderim ama ya hastaneye imkansız sabretmem
Duygus97 Malidlgz canım bende daha yaptırmadım ama bildiğim kadarıyla kan alınıyor bir de ultrasonda burnuna ve ense kalınlığına bakılıyormuş
Martha Malidlgz mecburi değil diye biliyorum. İlk gebeliğimde çok evhamlı olduğum için yaptırmadım. Kan veriyorsunuz sonuç bekliyorsunuz
Malidlgz Martha bende doktora gittiğimde bir hastaya sordu ikili test istiyor musun diye yok dedi kadin istemiyorum her haline kabulum dedi
Rengin21 İnşallh bir sorun olacak diye çok korkuyorum doktorum görünmezse haftaya direk kürtaj dedi su anda bir fasulye tanesi kadar olması gerekiyormuş ama görünmüyormuş
cansin95 Rengin21 ya belli olmazki o gec döllenme olabilir yani geç görünenler cok oluyor yerinde olsam baska doktora giderim bir iki hafta bekleyip
Snm11 12 haftayı bitirdik şuan sadece kasık ağrım var ve hiç bulantım kusmam olmadı diyebilirim acaba cinsiyeti ne olacak çok merak ediyorum ❤️❤️
Rengin21 Gittim zaten devlete gittim bu Pazartesi az bişi görebildim dedi çocuğu haftaya gel tam belli olur dedi bide daha erken gürünmemesi normal dedi bakacaz önümüzdeki pazartesi yine devlete gidecem bakalim yine tam olarak ne diyor ondan sonra yine kendi doktoruma gidecem