Ozge98 mugecelikkol maalesef bende öyleyim 10+6 olduk ama 5.haftadan beri sürekli bulantı kusma ağlama krizlerine giriyorum artık 😔
EsilaErtugrul mugecelikkol ilaç kullanın kesinlikle başka türlü hafiflemiyor prilam dr 10 mg kullanıyorum ben gece 2 tane içiyorum gün içinde mide bulantım olmuyor herşeyden tiksinme koku hassasiyeti var ama en azından midem bulanmıyor
Sehertsn EsilaErtugrul kesinlikle prilam cok iyi. Ben 6. Haftadab beri kullaniyorum şu an 18. Haftaua girdim. Bi gün kullanmasam midem bulantılarım beni mahvediyo. Ve gönül rahatlığı ile kullaniyorum bu ilacı.
mugecelikkol EsilaErtugrul doktorumda onu önerdi şimdi aradım konuştum yemek yiyebilecekmiyim içince ??
hanibazen Sehertsn doktorunuz belli bi hafta söyledi mi prilamla alakalı? Ben 16dayım artık içilmez dedi yine başa döndüm bişey yiyemiyorum
mugecelikkol doktoruma söylicem çünkü bu iş çok kötüye gitmeye başladı yemiyorum içmiyorum kan değerlerim düşük çıkıyor
hanibazen mugecelikkol kesinlikle yiyebiliceksiniz. Bana o kadar iyi gelmişti ki koku hassasiyetimi bile hafifletti.
EsilaErtugrul mugecelikkol evet yiyebiliyorum ama herşeyden tiksiniyorum canım ne isterse onu yiyorum çok fazla zorlamıyorum kendimi tiksindiğim şeyleri yemekte zorlarsam daha kötü oluyorum çünkü
mugecelikkol medineninannesi amin canım ben artık kendimden geçtim bebeğe zarar veriyorum değerlerim düşüyor şekerim düşüyor iyiye gitmiyoru bu ilaçtan sonra inşallah su falan içebilirim 🙏🏻
Ozge98 medineninannesi ve ilaçlarda hiçbir işe yaramadı prilamı günde 4 sefere kadar kullandım hiçbir etkisi olmadı bana daha sonra da zofran kullandım onun bile etkisi olmadı zorla geçiyor günlerim
medineninannesi mugecelikkol mide bulanti ilacim bana hic iyi gelmedi kullanmiyorum cumartesi randevum var gidicem bakalim doktorum ne dicek
hanibazen Sehertsn ya demek ki her doktor farklı fikirde bu konuda :( ben cuma tekrar sorucam böyle yiyememem bebeğe asıl zarar gibi geliyo
hanibazen Ozge98 allah yardımcınız olsun vallahi zor tabiki başka dert vermesin hiçbirimize ama şu bulantılar da bi geçse ya 🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Sehertsn hanibazen bu süreci herkes yaşıyo ama eminim bebek cok iyidir 🙏 yine de doktorla hareket etmek en güzeli