Ustahusna Kızlar 5 hafta 6 günlük kontrole gittim kese gözüktü hersey güzel dedi bebeği göremedik haftaya görünür dedi sizin ne zaman gözüktü ?
Nil-123 Ustahusna merhaba benimde bugün 5+6 uygulamaya göre cuma günü randevu var bende de görünür mü acaba? Sizinki ultrasonda mı göründü ? Alttan muayenede mi?
kerimannesi Ustahusna banada aynısı oldu gec dolenme olmus demekki 9 haftada gidin kalo atışını fln herseyini duyarsınız icini ferah tut
momelif Ustahusna gec dollenme ise olablior bnde 5+5 de gitmistm 4+4 cikmisti gecdollenmeydi iki hafta dha bekleyp anca goreblmistm
Melikemim momelif benimde geç döllenme dedi ama adetim 5 gün geçmişken hcg 31 çıktı bugün yeniden kan verdim insallah bir sıkıntı olmaz 😞
momelif Ustahusna ohoooo ozmn daha kucuk cnm 20 mm ye kadar gozukme ihtimali var ki sizin dha kucuk hic caninizi sikmaym daha erken kese bile minicik :))
Nurmiray Ustahusna 5 hafta 4 günlükken kese vardı sadece tam 6 hastalıkken gittim hem bebek hemde kalp atışını duyduk
BegumIscanTunc Ustahusna 5+2 de keseyi gördüm 6+3 bebeği ve kalp atışını duydum.suan 9+0 haftaligim tekrar kontrole gittim ve herşey yolundaydı rabbimin izniyle
momelif Ustahusna insallah guzel hberler alirsiniz suan endiselenmeyin bliorm belirsizlik cok zor ve yipratici ama gec dollenme yasayab ck insan vr bir sonraki gidisinizde hersy kesinler ins gzl olr