biranneden1 Doğumum mayıs sonu olacak ıslak mendil, deterjanlar falan şu an indirimde . Sizce şimdi alsam bozulur mu o zamana kadar
Bireylulmasali biranneden1 bozulmaz canım indirimde gördükçe alıyorum ben de ama ilk etapta ıslak mendil almayı düşünmüyorum alt silmek için bebek pamuğu var onlardan alıcam benim de mayısta olacak inşallah
Oykuaygun biranneden1 deterjan alabilirsin sorun olmaz benim de mayısta 1 ay önce deterjan aldım ama ıslak mendil kurur diye almak istemiyorum son zamanlarda alırım artık. Zaten başta pamuk kullanılıyor
Gulsurmeli biranneden1 bozulmaz kuzum bende alıyorum vallahi 2 kutu dalinin deterjanını 2 kutu yumuşatıcısını 100 liraya aldım
biranneden1 Bireylulmasali ben de düşünmüyorum pamuk aldım zaten . Ama dışarıda falan değiştirmem gerekir diye bir paket alayım dedim . Waterwipes markası var tamamen doğal ondan alayım dedim canım
biranneden1 Oykuaygun hangi deterjanı aldın canım . Siveno ıncia markalarındoğalmış onları düşünüyorum ben ama karar veremedim
cipiti Oykuaygun kullandınız mı hiç kalıntı kalıyor yazmışlardı kıyafetlerde hatta makinem tıkandı diyen bile olmuştu çözümüyormus bende granül almak istiyorum ama emin olamadım
Selinbam cipiti ben çarşaf battaniye gbi şeylerde sıvı baby me kullandm kısfetlerde sabun tozu kullandm kalıntıyı çünkü asıl kalın kumaşlarda bırakıyor ve çok kıyafet birden atarsan
sulexx Ben deterjan olarak beyazlara dalin granül, renklilere ise dalin sivi aldim icerigi de temiz gayet memnunum tavsiye ederim🍀
Gulsurmeli sulexx ay tesadüfen gördüm yorumunuzu dalini aldım bende duru granülü sürekli övüyolardı ikilemde kalmıştım gerçi çamaşır makinesini bozuyormuş öyle demişti kullananlar ama olsun içime su serptiniz bir nebze 🤗🤗
sulexx Gulsurmeli bebegimin tum kiyafetlerini dalinle yikadim hicbir sıkıntı olmadi cok sukur. asiri koymayin kafi miktarda koyarsaniz makineye de bir zarari olacagini sanmiyorum ben sorunsuz yikadim cunku😊
Gulsurmeli sulexx teşekkür ederim 🥰sıvısını aldım zaten endişe ettim kıyafetlerde tortu bırakır diye 😇😇