miro1234 Günaydın kızlar ben 19 haftalık hamileyim kemik ve et ağrılarım çok fazla var normal mi birde hiç ısınmıyorm 😔
Busra34gms miro1234 valla bendede oluyor canım sürekl acaba kovid mi oldum diyorum geçiyor kalsiyum megnezyuma başladım inşallah faydası olur bazen ayaklarım öyle üşüyor ki asla ısıtamıyorum vücudumda anormal şeyler oluyor korkuyorum bazen 😏
Bsmlh miro1234 magnezyum ve Demir eksikliği belirtisi aile hekımınde kan verın mutlaka ilaç yazarlar ben magnezyum ile aştım sorunu🤲
Bsmlh Busra34gms bende de nefes darlığı oluyor sanıyelık geçiyor yaşadınızmı kan ilacı gaz yapıyor zaten normalde gazlıyım sanırım ondan sürekli kovidmiyim diye paronaya bağladım kendımı
miro1234 Bsmlh benim kanımda 8 lerde çok düşük ben o zman sağlık ocağında Bi kan vereyim o zman olmadı Allah korusun valla ortalık çok fena dikkat edin sizde
Gul2127 Kızlar bende19+3 iki gündür vajinada aniden batmalarım oluyor normal mi bazen hemen geçiyor bazen birkaç defa üst üste vuruyor
Hurimelek Gul2127 bende 19+3 bende de oluyor bende merak ediyordum ama rahim bu ara büyüdüğü için olur falan dediler bana
Gul2127 Hurimelek benim dün öğleden beri başlamış ara ara batıyor bazen birkaç defa üst üste vuruyor idrara sıkısıkhissediyorum