Hafise Günaydın herkese hamileyim ve rüyamda erkek bebek dogurdugumu gördüm 😁 böyle görüp erkek doguran oldu mu ya da bir fikri olan 😁 cinsiyet ögrenmedik henüz 😁
Gizmolata Hafise ben daha önce bi postta yazmıştım tam 4 kere erkek gördüm rüyamda hatta kutu içinde pipi vermişlerdi elime 😂😂 oğlum olacak 💙
gel_artik_bebegim Hafise ben hamile değilim henüz yani ama ruyamda 6 aylık esmer cok tatli bir kiz bebek gördüm gecen ay kimyasal düşük yaptim ve hamile kaldığımda iki tane cocuk görmüştüm onlari evlat edinmisim ama kendi gibi cok seviyormusum insallah bu sefer de gelir bebisko 1 hafta sonra beta baktirixam daha erken ama olsun 😁
Busra34gms Hafise ben hep kız görüyordum rüyamda cinsiyeti erkekmiş :) rüyada görülen tersine çıkarmış genelde
elediyebiri Hafise hic Öyle sartlama kendini 😂 Bende Öyle sartladim erkek diye. Dün emin degilim Cok hareketli Ama kiza benziyor dedi 😂 hayatimin sokunu yasadim 😂
MKrasnic Hafise ben ilk hamile kaldığım gibi kız görmüştüm rüyamda, sonra dediler ki ilk kız görürseniz erkek çıkar. Cinsiyet için ultrasona gitmeden 4-5 gün önce de kendime çok benzeyen bir oğlan çocuğu gördüm. Doktor erkek dedi ☺️ Açıkçası ikisini de gördüm 🙈 Allah sağlıkla versin inşallah
Purpura26 MKrasnic Ben de ilk kız gördüm sonra iki kere erkek gördüm 9 hafta bitti şuan bakalım çok merak ediyorum 😃
Gigy Hafise günaydın ,ben rüyamda gördüm erkek bebeğim oluyordu ama kızım oluyor , rüyada erkek tersine diyorlar hep öyle çıktı benim 🤭
[silindi] Hafise ben de oyle olmadi ama hep kiz isterdim, bi yandan da her ultrason muayenesine girip de ekran onume gelince erkekmis hissi geliyordu, bir de cevremde bir suru insan sende erkek annesi havasi var diyordu. Sonuc erkek anneligi oldu nasipse
Gamiiiii Hafise ben sürekli erkek bebek emziriyorum rüyamda. Pazartesi doktor erkek gibi dedi 😂 13. Hafta
Haticeyuce31 Hafise aslında ne kada rdogru olur o ruyalar bilemiyorum oğlumda hem oğlan gordum ruyamda hemde hissediyordum oglum oldu Bu gebeligimdede hem cok eminmiscesine kiz hissediyorum hala ve ruyamda kiz bebek gördüm ama 12 haftaligiz doktor erkeğe benziyor dedi bakalim hayırlısı 1 ay sonra daha net belli olur dedi bakalim hayırlısı 😊