ahsnkrmz rabishhhh doktora gitmeden kendini heba etme.Belki de yerleşme kanamasıdır.Bende aynı yollardan geçtim ama şu an 16 haftalık olduk çok şükür.Hemde hiç ilaç kullanmadan.Bırakma kendini.
Sedagb rabishhhh mutlaka doktora gidin. Benimde başlarda kanamam olmuştu doktor progestana başlatmıştı. Şimdi 24+ 2 olduk.
oznuripek rabishhhh hiç korkma,bendede aynı haftada oldu.yerleşme kanaması diyolarmış buna.gönlünü ferah tut ve ben bu kanamaları yaşarken covid 19 a yakalanmıştım.o psikoloji anlatılmaz yaşanır sadece.hiç uyumamıştım ve hastaneler beni kabul etmediği için 14 gün evde beklemek zorunda kalmıştım o durumla.rahat ol ne hissedersen o.bişeyim yok de için rahat olsun
rumeh rabishhhh ilk aylarda olduğunuz için yerleşme kanaması olabilir muhakkak doktorunuza söyleyin kanama gördüğümüz gibi gelmemiz gerektiğini söylüyorlar. Ben 23 haftalık gebeyim 20. Haftamda kanama gelmişti biraz geç doktora gitmiştim kızdı kanamayı gördüğüm gibi gelmem gerekiyormuş kanamam şuan yok ama ilaç kullanmaya devam ediyorum sürekli dinleniyorum ve kafama takmıyorum. Siz çalıştığınız için dinlenme imkanınız yoktur fazla ama stres yapmayın kafanıza fazla takmayın rahat olun hiç bir şey olmayacaktır Allah’ın izniyle 🙏
rabishhhh oznuripek çok geçmiş olsun zor bir zaman hamilelik için iyisinizdir inşallah çok teşekkürler
oznuripek rumeh ben herşeyi atlattım çok şükür artık herşey yolunda,zor bir süreçti ama geçti 🙏🏻Şuan 13 haftalığım.Cinsiyet öğrenmeye gidicem 20 gün sonra🙏🏻Allah olmayan herkesi nasip etsin,sizede çook geçmiş olsunn ❤️
rumeh oznuripek teşekkür ederim Allah razı olsun ❤️😊 Sizde şimdi heyecan vardır kız mı erkek mi diye insan kime neye benziyecegini merak ediyor biz kızımızın olacağını öğrendik sağlıklı olsunlar da kız erkek fark etmiyor 🙏❤️😄
oznuripek rumeh gelen Allahtan sağlıklı olsun yeterki 🙏🏻Allah bi an önce kucagınıza almayı nasip etsin 🥰
Nhlnrs Bende aynı haftada aşırı kanama şikayetiyle doktora gittim rahimde kanama alanı olduğunu öğrendim düşük tehdidi dedi ihmal etmeden bir an önce gidin
rabishhhh amin arkadaşlar hepimize inşallah Allah saglıcakla kucagımıza almayı nasip etsin🙏çok teşekkürler cevaplarınız 🥰için gittim hem keseyi gördük hem kalp atışını duyduk yerleşme kanaması olabilir dedi doktor çok şükür🙏☺️