Zeynocemre Kızlar bebek küveti seti öneriniz var mı nerden aldınız internetten siparis veren varmı öneriniz var mı
Nslhnfdn Zeynocemre a101i takip edin derim. Kovasi masrabasi ve kuveti 26 27 liraya falan gelmisti bir ara
seymen Babyjam markasının setini n11 den aldık. E bebekte de o markayı görmüştüm. İnternette daha uyguna geldi.
Burcinelly A101 den aldım. Heryere baktım. Fiyat olarak en iyisi a101 deki hobby marka küvet. Büyüklüğü de iyi oldukca geniş
Sedats Peki kızlar fiyat nedir? Ben kutu set halinde gördüm 60 lira bi fiyat verdi. Ne kadar kaliteli bilmiyorum
Bhrygz Bende babyjm aldım e bebekten şeffaf sey halinde kutuda olanından .Maşrapa,kova,sünger,küvet ve filesi var.Gayet kaliteli ve kullanışlı duruyor.Kargodan iki günde geldi sapasağlam tavsiye ederim
Symanur Bizim aldıgimizda e bebekte indirim vardi kasaya geldiğin zaman düşüyo küvet kova tası süngeri filesi 100 tl idi 75 e aldık
BsrArif Babyjem aldım e bebekten 🙂filesi kovası maşrabası küveti hepsi aynı desen şeffaf ve balıklı tavsiye ederim
tinymiracle civilin internet sitesinden Moje 6'lı Banyo Küvet Seti aldım şeffaf renk. 79,90 TL ve çok güzel görünüyor.