Anas Gizem2764 ilk hamilelikte 18 20 haftada belli oldugunu ikincide daha cabuk hatta 12 13 de bile hiss edildigini okumusdum. Demek ki her hamilelik farkli oluyor
Gizem2764 Anas insan endişeleniyorum biraz tembel heralde anlamadım tekme falan zaten olmaz bence kayma gibi mi oluyor pıt pıt diye mi süt içiyorum tatlı yiyorum soluma uzanıyorum bana mısın demiyor kız bide ondan mı kız bebekler geç oynar diyorlar
HaleCivanoglu Anas 18.haftada hareketlerini hissettim, 21.haftada göbeğim çok azıcık belli olmaya başlamıştı şuan tamamen belli oluyor 26 haftalık 🤩
Anas HaleCivanoglu ayy herkeste 18 de hiss etdigini yazmis. Benjmde 18e 2 haftam var. sabirsizlikla bekliyorum o gunu
Anas Abcxyz bende hamilelikden oncede gobek vardi belki o yuzden daha anlasilmiyor. Elbiseyle eskisi gibi ayni gozukuyorum. Ama ciplak karnim biraz anlasiliyor. Gobusun tam alti cok sert top gibi
HaleCivanoglu Anas İlk hamilelik mi?Benimde ilk hamileliğim 18 haftada hissettim ama ilk hamileliklerde 21.haftaya kadar falan hissetmeyen olabiliyormuş.Cinsiyeti belli mi?
Gizem2764 Anas evet inşallah Allahın izniyle ikinci kızım olacak 🤗kız çocuğu nimettir Rabbim güle güle kucağımıza almayı nasip etsin inşallah çok güzel bir duygu Lalah herkese yaşatsın bu duyguyu🤲🤲
Anas Gizem2764 Amin amin insallah. Evet benim icin fartekmiyordu ama esim kiz istiyordu. O kadar kiz kiz dediki benimde beynime kiz soktu. Bende kiz duyunca cok mutlu oldum. Her anne babaya kiz cocugu lazim
Gizem2764 Anas aynen Valla kız çocuğu nimettir eşim hep kız istedi zaten ikinci kızım olacak Allahın izniyle