Yanki Kyseval20 canım sen çok iyisin 🧿 bende 48 kiloyla hamile kaldım 17 haftalığım 58 olmuşum 😞 düşük riskinden dolayı ayağa kalkalı 1-2 hafta oldu ama yine de bu kadar kilo aldığım icin moralim sıffır sıffır 🤣
058elf Kyseval20 46 yla hamile kaldım şu an 21 haftalığız 50 olmuşum bakalım ilerleyen aylarda nasıl olacak 🙄
Ozge20ulu Yanki ay bende sendenim 49 kiloydum 16 hafta yım şuan bı 7,8 kilo almisimdir, mide bulantısı da olmadı sürekli yiyorum 😂😂
Yanki Ozge20ulu bende de hiç olmadı 😬 ve özellikle son 2-3 haftadır iştahım iyice açıldı. Masadan kalkmadan yemeye neyle devam etsem diye düşünüyorum 💭
Ozge20ulu Yanki aynen nolcak halimiz😂😂😂 şimdi uyuyamadım açlıktan biseyler yedim , sabah ne yesem diye aklımda gecirmiyorum desem yalan 🤣boşver ben mutluyum valla🤣
Anneadayi52 058elf ilk gebeliğim de 45 kiloyla hamile kalıp 70 kiloyla doğum yaptım ve 36 haftalıkken doğdu bebeğim ikinci gebeliğim de ise 50 kiloyla hamile kalıp 68 kiloyla 35 haftalık doğum yaptım 😀😀😀
Yanki Ozge20ulu aç uyunmuyor zaten iyi yapmışsın🙈 valla hayatta Allah nasip ederse 1-2 kere yaşayacağımız şey olduğu için sonuna kadar yemek, içmek ve yatmak hakkımı kullanmak istiyorum 😇
Anneadayi52 058elf ilki 36 haftalık 3.500 doğdu ikincisi 35 hafta prametüre 2.500 doğdu ertesi günü direk taburcu olduk sağlıklılardı şükür 😂
Nureroglu Ben 47 ile hamile kaldım şuan 55 buçuk 56 kilodayım 36+2 hafta dayım yürüyorum yoga yapıorum her gün yumurta ceviz badem fındık süt ten gına geldi bunları yiyince iştah kalmıo zaten bende 😂😂 Allahtan et tavuk balık seviorum severek yiorum onları