Gul6161 Kızlar 17 haftada bebek hareketi hissedilir mi ? Ve tam olarak nasıl böyle göbegimin alt kısmında sol tarafa doğru hafif böyle arada sanki bir dokunma gibi birşey oluyo ama anlayamıyorum nedir diye 1 2 defa felan sanki kalp gibi ayıp geçiyo acaba
Yooop Gul6161 Büyük ihtimalle yavaş yavaş kendini belli ediyor bebis benimde 17. Haftada 16. Haftada falan böyle olmuştu sanki içinde Bi kelebek var bazen çarpıyor karnına 😂😂
Minikbademinannesi Gul6161 Aynen dediklerini bende hissettim hissediyodum ama cok degil anneme geldim yerinde durmuyo surekli hareket ediyo alt tarafta ve canm acidi resmen 😍annem de diyo biraz daha buyusun ozmn gorursun 😂
Hanz Gul6161 ben suan 29+3 suan icimde oynuyor geziyor ne tarafa geçtiğini bile anlıyorum fakat damar atar gibi hissedigim haftalar 18 hafta falan hissettim ben ilk gebelik gec hissettim
Gul6161 Yooop evet ya böyle özellikle akşamlardan bi noktaya dokunup dokunup kaçıyo orda zaten tuhaf mi hissiyat oluyo birşey olduğu belli küçücük ama 🥰 Ay inşallah sonra tam ne zaman hissettin
Yooop Gul6161 evet akşam dinlediğin için daha çok hissedersin canım zaten gün içinde de oluyordur ama çok hissediliyor akşam daha çok fark ediyor insan bebek biraz daha büyüdükçe daha çok hissedersin ben şimdi bebeğimin tekmeleriyle bile uyanıyorum yavaş yavaş daha çok hoşuna gidecek daha çok hissedeceksin 🥰🥰🥰
Gul6161 Yooop inşallah tez zamanda olsa 😃 İple çekiyorum o günleri arkadaşım atıyo bana öyle güzel gözüküyor ki maşallah sizede ❤️
Gul6161 Minikbademinannesi evet dokunduğu yerde sanki minik bir hissiyat ve batma gibi birşey oluyo 😊
Gizmolata Gul6161 hahahaha ay ben iyi ki kocama bakmışım, inşallah onun gibi uzun yeşil gözlü yakışıklı olur, ya görümceme baksaydım 😱
Gul6161 Dilara9 kız bian önce olsunda 😀 Artık sürekli doktora gitme istediğim gidi versin 😀 iyi oldugunu bileyim enazından
Dilara9 Gul6161 valla o tekmeleri coooook özlüyom ben dogum yaptikdan sonra bazen karnimdaki tekmeleri hissetmis gibi oluyordum megersem organlarim yerlesiyormus haha😂