tupmideligebe Ben 10+3 günlük hamileyim şişkinlik mi bebek mi anlayamıyorum karnımı 🥰sizlerin karnı ne zaman belli oldu 🌈🌈
Papatya13371 tupmideligebe 6.ayima girdim üstelik ikiz gebelik daha yeni belli olmaya başladı canım 10 haftalık çok küçük belli olması çok çok zor sizin büyük ihtimalle gaz şişkinligidir
Ozge20ulu tupmideligebe o biraz yapiylada ilgili galiba , bazilarin iç karnı geniş onların hemen çıkmıyor, benim 12 haftada baya belliydi ,şimdi 16 hafta da baya belli ,ablamda hamileyken 5. Ayda dokuz aylık gibiydi kocaman bı gobusu vardı 🥰
Melikeeslemm Minikbademinannesi yaa günlerimiz aynı ❤️ bende 17+3 üm daha yeni yeni çıkmaya başladı göbeğim 😊
MervErdo 22den sonra şu an 24 olduk öyle bakınca 6 aylık demezsiniz yine 😂 arkadaşımla günümüz aynı onun maşallahı var erkenden çıkmıştı karnı
Mom092 tupmideligebe insanlarin vucut yapisina gore degisiyor bence benm 14 haftalikken disardan goren herkes anliyordu cikabilir ☺️
Demiralpmom tupmideligebe 6 aylığız ama öyle aman aman bi göbek yok artık hamile olduğum dışardan belli oluyor o kadar 😁