Umksanbe Canan3 evet o sorunu yaşıyorum parmaklarım sızım sızım sızlıyor 😥 yemek tapmak duş almak bile işkence gibi
0Cerenk Canan3 benim ellerim parmaklarım uyuştu hissizleşti artık çok korkuyorum bi daha geçmeyecek diye özellikle geceleri ellerimin kolumun sancısından defalarca uyanıyorum
Mrvtpz Ben daha 29. Haftadayım ama parmaklarm ve avuc icim aciyor burda durayim belki biri caresi vardrda söyler hepimize 😬
lyl3006 Bende de oluyor olduğu zamanlarda yürüyüş yapmaya çalışıyorum hafifliyor bir de elinizden gelirse tuzu kesin kızlar
Bahar1_ Fazla su da ödem yapıyor maalesef doğurunca bile geçmedi kuzenimin ödemleri 4 ay oldu yemi yeni geçiyor
Gecenaz Ainen benimde öyle parmaklarimi kapatamiyorum acamiyorum ozellikle sabahlari uyaninca oluyor asil merak ettigim sezeryan dogum olucam haftaaya dogumdan hemen sonra geçer mi hersey eskiye donermi😂
Seherkaraca Canan3 benimde çok şiş parmaklarım 😔 sabahları uyuşma ile başladı şimdi özelikle sağ elimde güç kaybı var hissediyorum. Doktorum magnezyum, çinko falan içeren ekstra hap verdi ama daha faydasını görmedim 😔