ikizminikler luckymother çok erken karın büyümesi için mide bulantısı varsa genelde kilo veriliyor o zamanlarda ama yoksa ve iştah yerindeyse kilo alınır
iey luckymother kilo alımı ile karın şişkinliğinin alakası yok. Benim ilk aydan kocaman bir karnım çıkmıştı ama ilk 5 ayda 2 kilo ancak almıştım :) mide bulantım, kusmam vb hiç olmadı bu arada. Sadece canım ekstra bir şey yemek istemiyordu. 5.aydan sonra vurdu beni yemek yeme istemeler :)
Lezginka luckymother 10+2, kilo almadım ama genelde şişliktir denilmesine rağmen bariz bir göbeğim var. Şişlik de var ı ayrı ama karnı çok geç çıkanlara göre benim karnım erkenden çıktı. Sanırım iç karın hacmi ile alakalı. İç karnı olmayanın daha erken ve daha büyük bir karnı olabildiğini okuyorum
Ayssmom luckymother kilo almadım daha çok verdim hep kustuğum için 55le hamile kaldım 51 kiloya düştüm 24.haftada 60 olmuştum şuanda 27+1 haftalığım 64 olmuşumdur bence tartılmadım ama :)
ikizminikler luckymother ben 16 ya kadar almadım mesela üç kilo verdiö ama ne yesem içimde kalmıyordu o yüzden
luckymother iey yani bende normal yediğimden bile az yiyorum artık çok da tuvalete çıkıyorum ama karnım büyüdü
iey luckymother kötü bir şey değil merak etmeyin. Bağırsakların çalışmasıyla, gazla, iç karınla, bebek suyuyla vs birçok kıstasla ilgili bir durum. Ben büyük karnımı gördükçe keyif alanlardanım hatta :) sizin de öyle olsun.
iey luckymother karnınıza büyük olsa ay ne büyük, küçük olsa ay ne küçük diyecekler. Boşverin. Bana biri demişti öyle karnın ne kadar büyümüüüüüş diye. Ben de evet hamile olduğum için olabilir mi acabaaaa demiştim :) sakın keyfinizi kaçırmayın milletin gerizekalılıklarıyla.