brcuclkn Kızlar iyi akşamlar🤗 16 haftalık hamileyim bi ara iştahım açılır gibi oldu şindi geri kapandı sürekli kendimi tok hissediyorum acıkma hissi olmuyor sizce bu normal mi? Bebegime bi zararı olur iyi beslenemez diye korkuyorum resmen zorla yiyorum
Eminea brcuclkn yaa benimde aynisi canim bizde 16.haftaya gircez sirf midem bulanmasin diye yiyorum canim skiliyo benimde ama elimde degil tatlisiz bir gunum gecmezken simdi agzima sürmüyorum 5 kilo verdim zaten bulantimda gecmedi gerci benim.
PnrBkr İlk başlarda öyle olması çok normal canım sonraları açılır iştahın..sabah ve gece yatmadan önce bir bardak süt içersen bebeğine çok yararı olur
brcuclkn PnrBkr sütü sabah içemesemde gün içinde bide gece içmeye çalışıyorum ama garibime gidiyo etrafımdakı dıger hamıleleri gördükçe herkes bol bol yiyo bi ben kaldım böyle
PnrBkr Kndini kimseyle kıyaslama canım her bebek bir olmadığı gibi her hamilede bir değil kafana takma bunları içinde büyüyen o minicik bebeğinin mutluluğunu yaşadıklarını doya doya 😃
brcuclkn Haklısın canım ama ister istemez takıyo insan kafasına bazen ☺ İnşaAllah hayırla saglıkla kucagımıza almayı nasip eder Rabbim 🙏 bu uzun yolda mücadelemiz çok olcak ☺