Elif3406 Ya benim doktorumun verdiği tarih aralığı 18+2 ye denk geliyor. Yönlendirdiği doktordan randevu alırken de haftamı sormadılar. Biraz erken mi acaba 🤔
Cancana_ Elif3406 sizin sanki erken olmus biraz randevuyu niraz daha ileri alsaniz daha iyi olur damarlari falan daha gelişmiş olur
Elif3406 Cancana_ ama doktorum özellikle bi tarih aralığı verdi bu tarihte git dedi aklıma takıldı gerçekten. Bebeğimin gelişimi biraz ileri ondan olabilir mi yoksa yanlış mı hesap yaptı🤷🏽♀️
Cancana_ Elif3406 benim o hafta da 125 gramdi 18. haftada 200 gram olmustu demek ki o zaman yeterli gordu doktorunuz bazi yerler de 18 24 hafta arasında yaziyor ama biraz daha buyuyunce daha iyi görünüyormus diye biliyorum
Cancana_ huzursahibi rica ederim giden para olsun kotu birsey cikmasin da Rabbim hepimizin yavrusuna saglik sıhhat versin insallah ❤️
Elif3406 Cancana_ sizinde mi gelişimi ileriydi? Evet o sebepten genel bi sormak istedim olmazsa tekrar doktoruma danışacağım çünkü
Elif3406 Ozge20ulu canım bebeğin organlarına bakılıyor. Beyninde karaciğerinde kis var mı, kabinde delik var mı, dudağında yarık var mı, parmakları tam mı diye daha bir çok şeye bakılıyor
Cancana_ Elif3406 haftasiyla uyumlu degisti ileri demedi ama netten baktigim da biraz fark vardi bencede bir gorusun yinede bir hafta ileri alsa daha sağlıklı sonuc alirdiniz
Elif3406 Ozge20ulu evet ikili, üçlü, dörtlü tarama down sendromu ile alakalı. Ayrıntılı ultrason genel olarak bütün organlara bakılıyor.