Gulsurmeli Meryemkale önceden suyunu süzmeden yiyordum hamilelikten sonra midemi bulandırdı suyu suyunu süzüp yiyorum bende 😂😂😂
Melodyy Meryemkale inşallah inşallah canım hamile kalmadan dikkat ediyodum spor yürüyüş evde egzersiz de yapiyodum hamile kalınca doktorum riske atma dedi ilk bide benim öyle verdiğim kilolar geri geldi 😂😂
Meryemkale Melodyy bende hamile kalmadan istediğim kadar yerdim yıllarca kilom hep 48di ama ilk defa 50 nin üstüne çıktım ben şok🤣🤣
iey Meryemkale ilk gebelik daha iyi, yaşınız gençtir. Benim de öyle, çabuk toparlarız işte ne güzel. Göbüş büyüklüğü de kilomuzla alakalı değil bu arada :) benimki ilk aydan çıkmıştı hala da koocamaan :)
Meryemkale iey içimi ferahlattın inşallah veririz 22 yaşına giricem ocakta bakalım neler yaşicam doğumdan sonra🤭🤣
Meryemkale Gull_94 bende çok çektim bukantılardan bilirim😭 ama şimdi bi açıldı iştahım pir açıldı maşallah 🤣
Melodyy Meryemkale kız şükret haline zayıfsın ben kilolu hamile kalanlardanım 88 le başladım 97 oldum öncesinde 79 kiloya kadar gelmiştim sonra eşimle habire yemek tatlılar derken 83 oldum sonra günün geçti 86 kilo oldum günün geçince siskinligim aşırı oluyo hele göğüslerim kafam kadar oluyo 88 kilo gördüm tartıda sonra hamile olmuşum ben sonrası allah kerim valla şükür halime kendime güvenim bar doğumdan sonra veririm ben bu kiloları aslında kilo değil göğüslerim çok cıktı ödemin var galiba kendimi bununla idare ediyorum 😂😂 yaşın kaç canım
Meryemkale Gulsurmeli ama o da çok tok tutmuyo dimi yani ben makarna yediğimde yemek yemiş gibi hissetmiyorum bu normal diyin bana🤣🤣🤣
iey Meryemkale veririz veririz, ben biraz daha umursamazım bu konuda, mide rahatsızlıklarım vs olduğu için asla aç kalmıyorum, yedikçe yiyorum :) Benim kadar yemeyin tabi :) ama ben de zayıf yapılıyım, zaten iş güç koşturmaca hayat kilo tutturmaz :)
iey Meryemkale gebelik öncesi bir dilim ekmek yemezdim ben, az bir tabak yemekle tok olurdum çünkü. Yemin ederim şimdi bir bütün ekmek yiyorum ancak doyuyorum. Hamişlik garip :)
Gulsurmeli Meryemkale yok kuzum hiç tutmuyo atıştırmalık gibi oluyor aynı. 2 3 paket yaptığım zaman doyuyordum anca 😂😂
Meryemkale iey inşallah canım ya valla tek umudum bu zaten doğumdan sonra inşallah tekrar işe başlıca koşturmaca dediğin gibi veririm herhalde 🤭
Meryemkale Melodyy şuan 21 im 22 de doğurcam Allah nasip ederse ama işte sen biliyosun kendini alıp vermişsin kilo benim hiç tecrübem yok kilo vermekle ilgili sanırım vücudumu tanımıyorum🤔🤣