Umksanbe Nejlas danıştım birşey yapmam dedi bendede ➌. Aydan beri var rahmin yaptığı baskıdan dolayı oluyormuş ben sancım olunca aleovera bitkisinden biraz alıp sürüyorum faydasını gördüm tavsiye ederim
Nejlas Umksanbe deniyim eee bu dogumda daha fazla buyumezmi yabenim yeni oldu persembe daniscam bende suan bisey hissettirmiyo ama ikininca ne olurrr
Umksanbe Nejlas benimde aklımda o eee diyorum bana kesi atacak somra ben ıkındığım için bu büyücek losalık çok kötü geçecek kesim falan diyorm 😰😰😰😰 aklımda bu var
Umksanbe Nejlas inşallah 🙏🏻 söyler benimki çekeceksin dedi yapılacak bir işlem yok dedi hatta ben böyle bir post açtım bizim gibi sorun yaşayan o kadar kişi varki 🥺
Asenadgdvrn80 birkediannesi https://hizliresim.com/bypQBQ 26+5 iz burda gece ile bu arada 26+6 olduk yeni 🥰🥰
Umksanbe Nejlas öyle dedi valla ama bi taraftan da haklı biliyormusun ☹️herhangi bir işlem yapamıyorlar hap vs zaten veremiyor sadece bazı doktorlar krem yazıyormuş onunda faydası olmuyormuş sen yarın bi sor bakalım belki birşey önerir 😇
1prensesgeliyor birkediannesi sanirim ilk gebelik. Benimde ilk gebelikte 9 aylik halim bu halimin 5 aylik hali gibiydi. 3 gebeligim daha ne kadar sisecem bilmiyorum.