Happymam Kızlar 28 haftalık gebeyim oturur kalkarken yataktan doğrularken rahim kemiklerim batıyor gb sızlıyor gb yani bende anlamadım tam olarak ne oluyor ama sizde de oluyor mu ve nasıl geçiriyorsunuz💆🏻♀️
Yeliz4 Happymam bende 25+6 haftalık hamileyim bende aynı sorunu yaşıyorum özellikle son 2-3 gündür hatta rahim kenarlarında bulunan kemiklerim ağrıyoe
Yeliz4 Happymam yani benim çok aklıma bir şey gelmiyor. En son 24 haftalık kontrolümde doktor ara ara olacaktır rahim büyüdüğü için ağrı yapabilir bebek baskı yaptıkça demişti.
Sahika8989 Benimde oyle 32 haftaligim sozde alt karinda yanma hissi var kemiklerim batiyor kasiklarimda agirlik hissi var
Sahika8989 Happymam Happymam ara ara gececek ara ara gene olacak ama korkma gecer ilik suyla kendini yika kemiklerini icini degil
Sahika8989 Happymam ama suyun iliktan sicak olsun sonra ayaklarini uzat dinlen bisey yapma benim oglanda oyle oluyodu agliyodum resmen
Sahika8989 Happymam valla ben sunnet olmus gibi hissediyodum o kadar agri oluyordu ki anlatamam sana bicakla oyuyorlarmis gibi bisey batiyormus oluyordu ben sicak suyla yikiyodum bide fon makinasiyla isitiyodum sonra ayaklarimi acip uzatip yatiyodum