melmural 23 haftalık oldum sırt ve bel ağrısı yaşıyorum ve sürekli uyuyorum sizde nasıl durumlar nasıl gidiyor 🙏🏻🌺
oykuduru21 melmural 22 haftalık olduk zor geçti bu aralar taşınma işleri derken yorgunluktan ayaklar eller hep şişti 🤦🏻♀️
Busraveminisi1 melmural 36+5 oldum bel bacak ağrım koca bir göbüşüm var geceleri uyuyamıyorum hem sık idrara çıkmaktan hem biraz stres yapıyorum galiba doğum yaklaştıkça mide yanmalarım da hat safhada ama oğluşuma değer😍💙🧿🤰🏼
Bdp melmural 27+4 ilk trimesterde ne yaşadıysam başa döndü mide bulantısı yemeklerden tiksinme uyku hali 🙈😔
Mom092 Busraveminisi1 aramizda birgün varmis 🙈 36+4 bizdee 😍 ayni sikayetler bendede var ama dedigin gibi onlara değer ❤️
Tugce6374 33 hafta oldum ayakta çok az kalmaya belimi tutamıyorum artık gece de aşırı mide yanması başladı 🙄
Kubraaka2 melmural ben 21 haftaya gircem hala prilam kullanyorm sabahları içyorm sadece ama kusma 9 ay süruo benim oğlumda da öyle olmştu 🤦♀️😍
Tugce38 melmural 20 haftalıgız bel agrısı oluyo sadece bide gaz sorunu sürekli sancı gibi oluyo sürekli gaz cıkartıyorm