gamzenurbozdere Ben şey dicem ya tırnagı oşeli bayanlar nasıl edıyorsunuz abdest alacak zamanı zor olmuyor mu sabah sur akşam sil kalıntıları kalıyor nasıl edıyorsunuz
Homeless20 gamzenurbozdere açık renkler kolay çıkıyor ama koyu renklerden önce bi kat şeffaf oje sürüyorum kolaylıjla çıkıyor :)
ecemeric gamzenurbozdere ben gebelikten önce normal şartlarda genelde regl dönemlerimde sürüyordum hep. Boy abdesti alacağım zaman da çıkarıyorum. Geri kalan zaman da Sürmüyorum dinlendiriyorum tırnaklarımı. Sararması ya da tırnaklarımın zamanla güçsüzlesmesini istemem kesinlikle. Bakım sık sık yapmaya özen gösteriyorum oje sürmesem de. Seviyorum ilgilenmeyi böyle şeylerle doğrusu ☺️
Cemrreedemirci Namaz kılan bir insan için oje neredeyse imkansız. Boy abdesti içinse kolay. Asetonla silip kenarları kulak pamuğuyla halledebilirsiniz. Oje bi alışkanlık alışan sürmeden duramaz. Bakımlı manikürlü tırnak gibi. Alışmayan ve sevmeyene de külfet ☺
gamzenurbozdere Cemrreedemirci 🤣🤣🤣 ben kolay kolay surmem ama bu aralar cok hoşuma gıdıyor tırnagımda o kadar cok guzel degıl sabah bakım yaptım surdum akşam sildim bide onunla ugraştım 😂 ama boyle uzun guzel eller cok hoşuma gıdıyor benım elımde egzamada var kuruyor ellerım ojeli pamuk gıbı eller com hoşuma gıdıyor
nur816 gamzenurbozdere koyu renkli ojeleri çıkarmak için pamuk yerine ince çorap kullanabilirsiniz 😂😂