Hafsa3734 canım aynı durumu bi süre yasadım tansiyonum 6-4 e düşüyor ve gözlerim kararıyordu kalbim aşırı çarpıyor nefesim yetmiyor falan. Bu konuyu burda çok aradım yasayan bulamadım o yüzden size yardımcı olması için uzun yazıyorum. Peki biz naptık? Doktorlara sordum defalarca hepsi sakin kal sola uzan dinlen vs aynı seyleri söylediler. ben şekerden şüphelendim şekere bakıldı sorun yok, kahvaltıyı biraz fazla kaçırsam daha beter oluyordum ve tansiyon yerlerde. Bir sürahi tuzlu ayranı dolapta hazır bulundurdum evde yalnızım çünkü, kahvaltıdan sonra tansiyon aleti yanımda hemen ölçüp dğşer gibi oldugunda hemen ayran içtim, sabah uyanır uyanmaz bi meyve biraz leblebi yedim ki şekerle ilgiliyse diye ama genede bu durum haftada 2-3 keztekrar ediyordu. Demir ilacı maltofer kullanıyordum doktorum onu oroferonla değiştirdi Bende emilim için demir ilacından iki saat önce ve sonra süt ürünleri ve çayı kestim. aradan iki hafta gecince tansiyon düşmesi sorunum ortadan kalktı herhalde demirim biraz toparlandı diye düşünüyorum. Size tavsiyem tuzlu ayranınız tansiyon aletiniz hazır olsun kahvaltıyı çok kaçırmayın ve hafif o sersemlipi hissedince sol yana yatıp ayaklarınızın altına yastık koyarak yükseltin