Bfduam Arkadaşlar af edersiniz, sağlıkla alakalı olduğundan sormak da abes görmedim, adetinize yakın (10, 12 gün önce) idrarınızda farklı ağır bir koku olmuş muydu her zamankinden?
Mizgin2020 Bfduam benim geçen ay öyle oldu bende acaba gebelik oldu da mı öyle oldu diye düşündüm adete kadar da sürdü ama adet oldum ilaç kullaniyorsan ilaçtan da kaynaklanıyor olabilir
ipekursat Bfduam idrar da koku ve renk değişikliği görülebiliyor gebelikte.Tabi enfeksiyonla karıştırmamak lazımm benim idrarımda koyulaşma vardı ve çok sık çıkıyordum hala da çok fazla tuvalete gidiyorum
Berfin2121 Bfduam kokudan ziyade köpürme ve sik idrara çıkma vardı bikeresinde ew üstündeydim kaynanam diyordu bu kızda lavabodan çıkmıyor 10geçti hamile oldugumu ögrendim
16Hatice Hamilelik belirtisi miydi bilmiyorum ama hamile olduğumu öğrendikten sonra hem renk koyulaştı hem kokusu ağırlaştı. Hala da aynı 20. Haftadayım
asellolya bende vardı. çok net hissedeceğim sekilde. idrar mı yoksa vajinadan gelen bir koku mu emin değilim ama. kötü bir koku da değil. kekremsi tatlımsı bir kokuydu. hatta dikkatimi çekti neden böyle diye. Hamileliğim süresince de devam ediyor
mucizemibeklerken17 Evet canim vardi, hatta ben enfeksiyon sandim, tuhaf bi koku vardı. Ama bol su içiyordum, sonra koku kesildi, 3 4 gun sonra da hamile olduğumu öğrendim
asellolya Bfduam kesinlikle anlıyorum bende hamile miyim diye düsünmemiştim direk belirtiler kisiden kisiye değiştiği icin hak veriyorum. ama bu bende hamilelikle birlikte ortaya cıkan bir belirti bunu cok net söyleyebilirim
Bfduam Berfin2121 benim idrar yolu enfeksiyonu sık olduğundan aradaki farkı anlayamıyorum sık gittiğimden genelde,varsada sık gitmeyi anlayamam bu yüzden.
Alp-2806 mucizemibeklerken17 sizi burada görmek ne güzel 🥰 sizi aradı gözlerim sizin adınıza çok sevindim inan ki hemde çok
Bfduam mucizemibeklerken17 bu platformda özelden mesaj olmuyor sanırım? Genel olunca sahada çekiniyor insan sormaya.