Bubuseli mirzabebek-0121 benim ilginç olarak 9 10 11 haftalar başladı 12 de bitti 13 de ara ara istifra edip midem bulanıyor 😂😂😂değişik bünye 14 e girdim sayılır bakalım bu hafta nolcak
Ashleyjoy_Asya mirzabebek-0121 13 haftalık hamileyim hiç bulantım olmadı doktorum bile şanslı hamilelerdensin dedi 😄 inşallah sizinde olmaz
ertugrulunannesi mirzabebek-0121 8. Haftadayım ağzımı açsam midem kalkıyor. İnşallah en kısa Zamanda biter
mirzabebek-0121 Ashleyjoy_Asya inşallah ya ama ben şu an 5 haftalık görünüyorum baş ağrım çok var halsizlik var baya
Ashleyjoy_Asya mirzabebek-0121 Bende çok uyuyordum günde 12-14 saat halsizlik bende de vardı şimdi geçti her şey geçici biraz sabır dönem dönem değişecek ilk 3 ay 12 hafta en zor zaman dinlen bol bol
mirzabebek-0121 Ashleyjoy_Asya çok acıkıyorum ya bide her dk böyle yemek istiyorum çok erken değil mi bunlar için
Ashleyjoy_Asya mirzabebek-0121 herkesin bünyesi farklı benimde iştahım kapalı hiç kilo almadan 13 haftalık oldum hiç problem etmedim bebeğimde gayet iyi böyle şeyleri düşünme acıkırsan ye halsizsen dinlen vucudunu dinle endişelenme
hilal_au Benim 5.haftada başlayıp 13.haftaya kadar feci halde devam etti. 13.te azalıp, 18.den itibaren geri geldi ama daha az, ya da bünyem alıştı :) Allah mide bulantısı çeken bütün hamilelerin yardımcısı olsun