MerveKsackTabara AyseErnn benimde öyleydi ilaçta kullanmak istemedim doktorum parol içebilirsin dedi ama kullanmadım karanfil yağı iyi geldi sizede geçmiş olsuun
Nzlefe AyseErnn için rahat olsun ben tansiyon hapı bile içiyorum bende tedirgindim doktorum ben sana bebeğine zarar vericek birşey verirmiyim dedi doğru da yani hamilelikteki baş ağrısı dayanılmaz oluyor içmende fayda var
AyseErnn brcuclkn he aynn gece zorda olsa uyuyorum sabah bi bakıyorum kaldığı yerden devam ne olucak halimiz
brcuclkn AyseErnn valla Allah cümlemizin yardımcısı olsun kızlar ben bide burdakı tavsıyelerı deneyim bakalım nasıl olcak
AyseErnn Merrcimek bnde hamile değilken gitmiştim baş ağrılarım için migren başlangıcı dedi ilaç falan vermemişti acaba ilerleme mi yaptı bilmiyorum ki
Merrcimek AyseErnn Valla senelerdir çekiyorum hep soluğu acillerde alırdım. Hamileyken zor oluyor. Bana nöroloji dr um botoks yaparız zorlanırsan demişti
AyseErnn Suheda ilaca hiç gönlüm razı değil maalesef ne kadar ağrı çeksem de içmicem diyorum kendi kendime geçicek sabret diyorum
Suheda AyseErnn kendinize eziyet etmeyin parol bebeğe kordondan geçmeyen tek ağrı kesici siz baş ağrısı çekip stres yasiyorsunuz ve bebeginizde bundan etkileniyor.