Habibe02 Arkadaslar bildiğiniz gibi doğum kolay oldun duye hurma yeniyor siz kacıncı haftada başladınız
Senemunlu Habibe02 ben 39+2 di 5 6 hurmayi hasladim suyunu ictim . Sabah uyandigimda nisanim gelmisti . 1 gun sonrada 7 cm aciklikla hastaneye gittim. Ama cok inanadm ve dua ederek icmistm .
Kadersglm Senemunlu bunu bi kereye mahsus mu yaptınız yoksa düzenli içiyormuydunuz ? Bende şuanda 38+3 haftalığım hurma tüketiyorum ama bundan sonra ona göre yapayım.
[silindi] Habibe02 yok sen daha erken bence bebegin gelişimi ilerde mi 37de başla bence 38de dogsa bile erken olmaz
Senemunlu Kadersglm ama duzenli yapma i tabsiye ederim. Dogum yaptgm gun doktorum hurma ye devamli demisti ve ada cayi icmeye baslamistm 37 den sonra .
Kadersglm Senemunlu evet hurma tüketiyorum ve ahududu çayı içiyorum. Bakalım İnş kolay bir doğumum olur çok korkuyorum gerçekten ilk gebeliğim birde.
turansmom1 Habibe02 bir gece once 8 tane hurma ve bir bardak rezene cayı icmistim bilmeden ama ertesi gün doğuma girdim 8 cm açıkligımla
turansmom1 Busraozel 37+6da. Tabi sen bence dogurmak istedigim haftada yap benim gibi bilinçsizce yiyip dogurma erkenden😂